UPDATE: Eroul de la Colectiv a fost gasit dupa ce familia si prietenii l-au cautat disperati la toate spitalele din Capitala! Claudiu Petre a fost identificat la morga!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:23

Eroul de la Colectiv, tanarul care a intrat de mai multe ori in clubul in flacari pentru a-si salva iubita si prietenii, a fost gasit! Trupul lui neinsufletit a fost identificat la morga!

Claudiu Petre a facut de doua ori stop cardiorespirator, fusese preluat de o ambulanta, dar apoi nimeni nu mai stia nimic despre el. Desi familia si prietenii il credeau mort, cadavrul lui nu se afla la IML, dar nici pe lista supravietuitorilor nu era.

Astazi, potrivit DCNews, a fost identificat la morga unuia dintre spitalele din Capitala. Claudiu Petre apare acum si pe lista oficiala de la IML a mortilor in incendiul de vineri seara din Colectiv!

 

Eroul Claudiu Petre este de negasit! Desi toata lumea il credea mort, familia nu i-a gasit

trupul la INML! Nici printre raniti nu se afla! Tanarul a disparut pur si simplu dupa ce si-a salvat prietenii

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Familia si prietenii lui nu reusesc sa dea de el: l-au cautat si la INML si la spitalele unde au fost transportati ranitii. Martorii oculari ai tragediei povestesc ca tanarul s-a comportat ca un erou intrand de doua ori in club pentru a-si salva prietenii.

Dar dupa aceea, nimeni nu l-a mai vazut, de aceea a si fost crezut mort.

Claudiu are 36 de ani si in urma incendiului ar fi suferit arsuri la nivelul fetei. Ultima data a fost vazut in fata clubului, in timp ce era resuscitat. De atunci, parintii, dar si prietenii, il cauta cu  disperare.


Familia cere ajutorul oricui poate oferi o informatie despre soarta lui Claudiu.


„Ajutati-ne sa-l gasim pe Claudiu! La televizor toata lumea spune despre Claudiu ca ar fi mort. Il cautam de peste 20 de ore, la INML, prin spitale, peste tot si nu am reusit sa dam de el. Suntem intr-o situatie disperata. Parintii au mers la INML si nu l-au gasit. Ultima oara a fost vazut in fata clubului. Fusese scos afara si era transportat la ambulanta. Cineva a spus atunci ca nu are nevoie de spitalizare si ca sunt altii mai grav si l-au scos din masina, iar noi i-am pierdut urma.
In nebunia creata s-a crezut ca a fost dus la un spital. Cand am inceput sa il cautam am constat ca e de negasit. Poate este in coma, poate si-a pierdut memoria sau nu este capabil sa comunice. Nu stim ce este cu el si unde sa il gasim. Ne gandim ca poate a avut un soc sau l-au dus undeva unde starea lui s-a deteriorat. Numele sau este vehiculat in presa pe lista persoanelor decedate, dar el e de negasit.
Trupul sau nu e de gasit. Nu putem sa oprim cautarile. Ajutati-ne sa-l gasim, poate este in viata! Ultima oara cand l-am vazut era imbracat in pantaloni negri din material, dezbracat la bustul gol si era descult”, ne-au declarat cei din familia lui Claudiu Petre.

Cei care detin informatii pot suna la numarul: 0761045085- Alin Pandaru.( sursa wowbiz.ro)