UPDATE: Fata în vârstă de 11 ani din Ilfov, care a dispărut astăzi, a fost găsită în siguranță

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 mai 2024, 06:00

Ce purta ultima dată când a fost văzută

Sursa: PixaBay

O fată în vârstă de 11 ani din Ilfov a dispărut. Poliția Capitalei a cerut ajutor pentru găsirea ei și a fost emis, de asemenea, un mesaj RO-ALERT.

UPDATE: Solyum Elena Mihaela a fost găsită de către autorități în siguranță.

„Minora a fost găsită cu sprijinul unui cetățean, care a fost semnalat prin intermediul Ro-Alert.  Vă mulțumim pentru implicare!”,  au declarat autoritățile.

Poliția Capitalei a cerut ajutor pentru găsirea Elenei Mihaela Șolyom, o fetiță în vârstă de 11 ani care a dispărut după ce a plecat de bună voie de acasă, din Ilfov, astăzi.

S-a emis mesaj RO-ALERT în vederea găsirii ei.

O fată în vârstă de 11 ani din Ilfov a dispărut

„La data de 4 august 2023, Poliția Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la aceeași dată, a plecat de la adresa de domiciliu, din județul Ilfov. Menționăm faptul că minora ar fi fost văzută la o adresă din Sectorul 2”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Povestea tinerei care a apărut la patru ani după ce a fost dispărută. Ce scria în biletul de adio din 2019

„Alertă dispariție copil!

La data de 04.08.2023, minora SOLYOM ELENA MIHAELA de 11 ani a plecat in mod voluntar din Sat Afumați, Com. Afumați, jud Ilfov, existând indicii că frecventează Mun. București și jud Ilfov- Oraș Voluntari, Com.

Afumați, Com. Ștefănești. Semnalmente: inaltime 1,70 m; greutate 60 kg, constituție atletica; fata ovala, par negru, lung,ochii căprui.Orice informație va fi transmisă la numărul unic pentru apeluri de urgenta 112. Pentru a vizualiza fotografia si detaliile, accesați linkul https://www.politiaromana.ro/ro/copii- disparuti/solyom-elena-mihaela-20111016. IGPR”, este mesajul RO-ALERT emis.

Mai multe informații oficiale  AICI!

Ce purta minora ultima dată când a fost văzută

Șolyom Elena Mihaela are 11 ani și are următoarele semnalmente:

Citește și: Cătălin, tânărul de 18 ani dispărut în apele Dunării, a fost găsit fără viață, după trei zile. Alerta a fost dată chiar de tatăl acestuia

  • Înălțime: 1,70 m
  • Greutate: 60 kg
  • Constituție atletică
  • Față ovală
  • Ochi căprui
  • Păr lung, negru.

Când a dispărut, fetița purta un trening grena.

Persoanele care au văzut-o sunt încurajate să anunțe Poliția Capitalei prin apel la numărul unic de urgență 112.