UPS, au fost prinse pe picior gresit. Staruri care au FLIRTAT fara jena in direct la TV

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Cu toti suntem oameni si nu ne putem abtine sa nu dam semnale atunci cand cineva ne place mult.

Nu de putine ori pana si vedetele au ajuns sa-si dea frau liber emotiilor si sa faca ochi dulci in direct, la televizor! Cu fastaceli, apropouri, obrajiori inrositi, maini ratacite prin par si tot tacamul! Priviti si luati aminte! Vedetele ne predau tehnici de flirt!

La Hollywood s-au produs flirturi in direct, iar personajele principale au fost chiar celebritatile! Nimeni nu si-ar fi imaginat vreodata ca frumoasa Nicole Kidman isi va marturisi slabiciunea pentru un anumit barbat, chiar in fata camerei! Invitata recent in platoul emisiunii „Tonight Show”, actrita i-a spus verde in fata moderatorului Jimmy Fallon ca a

fost candva indragostita de el! Doar ca el a ratat atunci sansa de a fi cu una dintre cele mai dorite femei din lume!

Acum cateva zile si Jennifer Lopez a trecut printr-un moment de flirt! A fost ceruta de sotie, in direct, de gazda unei emisiuni TV, un curajos tinerel, care a ingenuncheat in fata ei! Pentru show sau ca sa nu il puna intr-o situatie stanjenitoare, JLo nu l-a refuzat, ci i-a promis ca se va gandi.

##VIDEO131472##

„Cine se tachineaza, se iubeste”, spune o vorba copilareasca! Ei bine, daca ar fi sa ne luam dupa aceasta zicala, am crede ca intre Charlize Theron si Jon Hamm exista o multime de sentimente nedeclarate si o pasiune ascunsa! Cei doi s-au tachinat constant in direct!

De departe cea mai norocoasa a fost o reporterita din Italia, care si-a pus in cap sa il cucereasca pe Hugh Jackman.

La inceput a fost timida, dar pe parcurs a prins curaj si a trait momente la care alte femei nici nu indraznesc sa viseze! L-a complimentat pe actor, i-a atins muschii, i s-a asezat in brate, a cantat impreuna cu el si a ajuns chiar sa il sarute.

Si Kelly Rowland a cazut in mrejele unui tanar reporter britanic. De data aceasta, rolurile sunt inversate, intrucat artista este cea indrazneata care ii face ochi dulci interlocutorului.



La final am pastrat cateva momente de-a dreptul savuroase petrecute intre artistul Bruno Mars si supermodelul Miranda Kerr. Ceea ce trebuia sa fie un interviu normal s-a transformat inca de la inceput intr-un veritabil flirt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 

 

Taguri: