Ups! Carmen Negoita, cat pe ce sa adoarma la o prezentare de moda

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:59

O fi ea fashionista inraita, insa o prezentare de moda a plictisit-o atat de tare incat Carmen Negoita mai avea putin si adormea pe scaun.

##VIDEO95372##La ora 11 dimineata, s-au nimerit pe scaune alaturate Mihaela Borcea si Carmen Negoita, ambele entuziasmate de inceperea unui eveniment de moda! Entuziasmate?! Oare? Priviti ce se intampla dupa doar cateva minute! Le-a disparut interesul si s-au plictisit. Carmen a inceput sa-si butoneze telefonul, in timp ce doamna Borcea ii povesteste intreaga viata unei prietene.

Pentru Miss Negoita, discutia telefonica devine mult mai interesanta decat prezentarea si cu cat se adanceste si in trimiterea mesajelor, parca uita complet de moda.Se

incrunta, face ochii mari de parca nu-i vine sa creada ce-i comunica interlocutorul prin sms. Intr-o pauza de mesaje, plictisul devine atat de mare, incat Carmen Negoita este pe punctul de a cadea prada lui Mos Ene. O apuca somnul si abia isi mai poate tine ochii deschisi. De necrezut, dar chiar ii inchide pret de cateva secunde bune!

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: