UPS. Gafe vestimentare pe covorul rosu. Uite cum au venit vedetele autohtone la un eveniment monden!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 14:00

Pentru evenimentul “VIVA Garden Party 2014”, desfasurat in urma cu doar cateva zile la Palatul Mogosoaia, vedetele s-au pregatit intens cu multe zile inainte.

Era musai ca aparitia lor sa fie impecabila. Doamnele intr-adevar au stralucit, dar au omis un detaliu important. Aleea era pavata cu pietre! Unele dive se dezechilibrau, altele faceau pasi marunti ca sa ajunga mai repede pe covorul rosu. Parca ti-e si mila cand vezi cum si-au stricat pantofii si sandalele deosebite. Din cate stim noi dress-code-ul impunea o incaltaminte lejera, dar ele au vrut sa fie la inaltime.

In timp ce unele si-au luat tocuri de 15 cm, altele, ca de exemplu Oana Roman, au recurs la comozii balerini.

Si rochiile au sters, din pacate, pietrele albicioase! Trenele lungi maturau aleea! In plus, la un eveniment atat de important se strange toata crema lumii mondene, astfel incat s-a format o coada la intrare.

Unele vedete au purtat decolteuri indraznete. Modelul Roxana Ilie, frumoasa Malvina Cervenski, voluptoasa Tania Budi si alte cateva doamne au vrut sa demonstrezeca au cu ce. Ne-a sarit in ochi si Andreea Raicu care zici ca avea picioroange! Diva si-a luat o salopeta roooz, care ne-a dus cu gandul la Madonna.

Aceeasi nuanta si aceeasi funda voluminoasa! Iulia Albu a venit pe cal si a avut un schimb de replici interesant cu carcotasul Mihai Gainusa!

##VIDEO114263##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.