Uranus retrogradează în Taur: Care sunt zodiile care vor primi bani cu găleata și care vor avea noroc cu carul pe toate planurile

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 sep 2024, 14:28

Care sunt zodiile care vor primi bani cu găleata și care vor avea noroc cu carul pe toate planurile

Sursa: pixabay.com

Zodiile care vor avea noroc după ce Uranus va retrograda în Taur timp de 5 luni de zile.

Uranus intră în retrograd, în zodia Taur, iar cu această ocazie unele zodii vor avea parte de noroc, bani și vor simți unele transformări în viață. Totuși, pentru unele zodii vor ieși la suprafață fricile îngropate de mult. Uranus va fi în retrograd în perioada 1 septembrie 2024 și 30 ianuarie 2025. Iată cum vor fi influențate toate semnele zodiacale:

Horoscop Berbec

Uranus retrograd își face simțită prezența mai ales în zodia Berbec care va genera venituri masive și te va ajuta să îți dai seama că ești demn de tot ceea ce

este mai bun. Poți face anumite ajustări atunci când vine vorba despre modul în care poți câștiga bani. Eventual îți poți deschide o afacere. Trebuie să ai răbdare și să analizezi foarte bine toate oportunitățile financiare pe care le vei întâlni în cale.

Horoscop Taur

Uranus retrogradează în zodia ta ceea ce înseamnă că totul va decurge bine. Vei simți nevoia să aduci unele schimbări majore în viața ta.

Chiar dacă ești o persoană care se focusează pe rutina zilnică, vine momentul în care îți vei dori să pui piciorul în prag și să își dorești să scapi de obiceiurile vechi. Vei adopta o nouă dietă, vei dori să îți schimbi locul de muncă sau chiar vei vrea să faci anumite modificări în propria locuință. Din acest moment vei reuși să te eliberezi de propriile limite și să îți creezi noi trasee pe care le vei urma și care îți vor aduce multe beneficii pe viitor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Horoscop Gemeni

Gemenii vor începe să își înțeleagă mai bine propriile credințe.

Se vor afunda mai mult în muncă și vor reuși, prin ambiția proprie, să ajungă în punctul la care au visat de ceva vreme. Visele tale încep să se dezvolte și vei pune accentul pe ceea ce îți vei dori să realizezi. Eforturile muncii tale nu vor întârzia să apară, iar acest lucru îți va aduce mai multă satisfacție, mai ales din punct de vedere financiar.

Horoscop Rac

Uranus în retrograd va intra în casa prieteniei. Vei începe să te gândești la anumite grupuri de prieteni și vei vrea să îți ajustezi prezența pe rețelele de socializare. Persoanele cu care te conectezi cel mai des vor începe să contribuie la ascensiunea ta. Vei dori sa rămâi în centrul atenției si să apari în lumina reflectoarelor. Te vei focusa mai mult pe propria sănătate și bunăstare și vei dori să începi noi colaborări.

Este posibil să apară anumiți bani dacă vei pune mai mult accent pe munca pe care o prestezi.

Citește și: Zodiac chinezesc financiar pentru luna septembrie 2024: Semnul zodiacal care va avea parte de o creștere a veniturilor, dar trebuie să fie atentă la cheltuielile impulsive

Horoscop Leu

Leii vor avea parte de o explozie electrizantă care le va aduce un plus în ceea ce privește imaginea lor publică. Cariera este în ascensiune și trebuie să analizezi modul în care poți să urci fără să te lovești de unele blocaje. Prietenii și familia îți sunt alături și te încurajează în tot ceea ce îți propui. Ai noroc cu carul pe toate planurile, iar acest lucru te va ajuta să ieși în evidență. Vei reuși să te înțelegi mai bine și vei dori să îți oferi timp și răbdare. Toate planurile tale vor avea rezultate favorabile.

Horoscop Fecioară

Vei avea parte de multe schimbări în viața ta, dar vor ieși la suprafață și unele frici pe care ai reușit să le îngropi în urmă cu ceva timp. Vei avea o stare de anxietate, dar vei reuși să o depășești cu ajutorul prietenilor. Vei dori să cunoști și să interacționezi cu oameni din afara grupului tău social. Fecioara va putea să ia parte la anumite cursuri care o vor ajuta să avanseze în carieră. Partea financiară nu va avea de suferit, dar nu ar strica să faci unele economii.

Horoscop Balanță

Vei reuși să evaluezi legăturile tale emoționale. Te gândești serios să începi o colaborare cu partenerul de viață sau cu cineva apropiat. Eventual să faci unele investiții pentru viitor. Poți cumpăra un teren care îți va aduce câștiguri financiare în următorii ani. Vei putea să crești din punct de vedere personal și să petreci mai mult timp cu propria persoană. Vei analiza tot ce are legătură cu tine și este posibil să apelezi la o persoană care te poate ghida spiritual. Relațiile intime se vor îmbunătăți, iar partenerul de viață va deveni mult mai atent cu tine.

Horoscop Scorpion

Scorpionul se va focusa mai mult pe relația cu partenerul de viață. Va încerca să comunice mai mult și să îi ofere atenție jumătății sale. Este posibil ca în perioada următoare să pierzi anumite prietenii, pentru că îți vei da seama că nu ai nimic de câștigat de pe urma lor. Nu trebuie să îți pară rău pentru că sunt șanse mari ca în perioada următoare să întâlnești persoane noi care te vor ajuta să urci atât în carieră cât și personal.

Citește și: Horoscop luna septembrie 2024: Zodia care va renaște din propria cenușă

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor începe să analizeze tot ceea ce mișcă și vor dori să se axeze mai mult pe propria persoană. Vor învăța să spună nu sarcinilor care nu le vor aduce nici un beneficiu. Este momentul perfect să te înhami la un proiect care ți se părea greu până acum, dar care îți va aduce succesul mult dori în viitor. Vei putea în sfârșit să ceri ajutorul celor apropiați fără să îți mai fie teamă că vei fi criticat. Vei fi înconjurat de optimism și energie, iar acest lucru îți va aduce numai beneficii.

Horoscop Capricorn

Capricornii vor avea parte de momente unice. Vei învăța să îți exprimi emoțiile cu un alt stil. Mai exact prin dans, prin scris sau prin fotografie. Ești mai creativ decât în mod normal, iar acest lucru îți va aduce o persoană nouă în viață. Vei putea să îți prioritizezi sarcinile și să te focusezi pe viața personală. Vei dori să experimentezi noi situații și să cunoști oameni noi. Uranus retrograd va fi de partea ta, iar tu vei reuși în sfârșit să strălucești.

Horoscop Vărsător

Uranus retrograd în Taur îți va aduce familia mai aproape și te vei simți în siguranță și împlinit. Reușești să îți creezi propriul drum și vei începe să ignori părerea societății, iar acest aspect îți va aduce numai beneficii pe viitor. Vei aborda lucrurile total diferit și vei putea să atragi de partea ta membrii ai familiei pe care nu credeai că îi vei putea avea lângă tine. Te vei simți împlinit din toate punctele de vedere, iar starea de sănătate, optimismul și familia te vor ajuta să crești atât emoțional cât și personal. Lunile următoare te vor ajuta în călătoria ta spirituală și te vei simți mai ușurat și împăcat cu tine. Vei avea tăria să uiți și să ierți persoanele care ți-au greșit.

Horoscop Pești

Retrogradarea lui Uranus îți va aduce doar beneficii. Vei avea parte de o energie pozitivă și puternică. Banii vor începe să curgă de nicăieri și te vei simți norocos. Vei dori să explorezi lumea mai mult și sunt șanse mari să călătorești cu partenerul de viață. Te vei simți mai îndrăgostit ca până acum și vei vei dori să îți faci planuri de viitor. Ar fi bine să ai mai multă încredere în propriile instincte și să înveți să te deschizi față de cei din jurul tău. Îți dorești să îți deschizi o afacere care să îți aducă un venit suplimentar și îți vei putea implica și partenerul sau familia. Totul merge conform planurilor tale, iar beneficiile nu vor întârzia să apară.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.