Urări de 8 Martie 2023 - Ziua Femeii: Cel mai frumos mod de a transmite un mesaj cu această ocazie

Author: Bianca Vidoi

Cel mai frumos mod de a transmite un mesaj de Ziua Femeii

Sursa: freepik

Urări de 8 Martie 2023 - Ziua Femeii. Mai sunt câteva zile până când oamenii vor celebra femeile, iar acestea sunt mesaje, urări și felicitări ce le vor face să se simtă apreciate și iubite.

Urări de 8 Martie 2023- Ziua Femeii. Ziua Femeii este sărbătorită în fiecare an, la data de 8 martie, iar bărbații le vor trimite doamnelor speciale din viața lor mesaje, urări, felicitări, dar și mici atenții care să le aducă un zâmbet pe buze.

Citește și: Ziua Femeii 2023: Idei de cadouri pentru 8 Martie. Daruri despre care se spune că aduc noroc și prosperitate

Urări de 8 Martie 2023 pentru iubită/soție

„Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele.”

„Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine!”

„De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume.

Te iubesc, primăvara mea!”

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Citește și: Felicitări de 8 Martie 2023- Ziua Femeii: Imagini cu text pentru prietena, iubita sau soția ta!

Urări de 8 Martie 2023 pentru mama

„La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!”

„Poate că pentru lume tu ești numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume!”

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îți mulțumim și te iubim. La multi ani!”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„La multi ani, mămică mea! Să fi fericită și să te iubeacă toată lumea cum o face puiul tău.”

„Mama!Ce cuvânt simplu…ce semnificație mirifică…Mama e cea care îți dă viață, te învață primii pașii în viață, primele cuvinte…ea te învață tot ce e important în viața ta!Prețuiți-o până o mai aveți!Mama e îngerul nostru păzitor. La munți ani.”

Citește și: Ziua Mamei în 2023 nu se sărbătorește pe 8 martie. Iată pe ce dată pică, de fapt!

Urări de 8 Martie 2023 pentru colege

„De 8 martie îți uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!”

„Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii sa iți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îti doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebita. Vă doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastră.”

„Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„Ziua de 8 Martie să vă aducă multe împliniri, iubire, apreciere. La mulți ani!"

Citește și: La mulți ani de 8 Martie 2023: Mesaje, urări, imagini cu text și felicitări pentru Ziua Femeii

Sursa: alba24.ro