Urări de Florii 2023. Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani!” și felicitări pentru cei care-și sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 09 apr 2023, 08:50
mesaje florii 2023 Foto(4)

Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani!” pentru cei care-și sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor

Sursa: PixaBay

La mulți ani de Florii 2023! Urări, mesaje, felicitări și imagini cu text pentru toți cei care-și sărbătoresc ziua onomastică în Duminica Floriilor.

La mulți ani de Florii 2023. Felicitări, urări, mesaje și imagini frumoase cu text pe care să trimiți tuturor celor cu nume de floare care-și sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor. Trimite-le gândurile tale bune, alături de unul dintre mesajele deosebite de mai jos! 

Citește și: Floriile 2023: Rugăciunea pe care trebuie să o rostești în Duminica Floriilor. Aduce noroc și sănătate

Mesaje „La mulți ani!” Florii 2023

Mesaje „La mulți ani!” Florii 2023. Cele mai frumoase urări, felicitări și mesaje pentru cei peste 1.5 milioane de români cu nume de floare care-și sărbătoresc onomastica pe data de 9 aprilie, de Florii 2023.

Duminica Floriilor este prilej de mare sărbătoare pentru milioane de creștini din întreaga lume. Sărbătoarea Floriilor sau Intrarea Domnului în Ierusalim este cea mai importantă sărbătoare din Postul Mare și amintește de intrarea Mântuitorului Iisus Hristos în cetatea Ierusalimului.

Totodată, aceasta reprezintă un bun prilej pentru a trimite rudelor, prietenilor și persoanelor apropiate mesaje de Florii.

Noi am pregătit o selecție cu cele mai frumoase mesaje de Florii pe care le puteți adresa celor dragi în aceasta zi de mare sărbătoare.

Citește și: Mesaje creștine pentru Duminica Floriilor 2023: Urări și imagini cu text pentru această mare sărbătoare

Mesaje de Florii. La mulți ani 

„Fii ca o floare, întoarce-ți capul după soare și lasă-ți visele să te poarte pe cele mai înalte culmi! La mulți ani de Florii 2023!” 

„De Florii, zi de mare sărbatoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!„

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc! Să ai o zi frumoasă de Florii!„

„Să ai o zi minunată de Florii, cu sănătate si voie bună alături de cei dragi!„

„Să ai o zi cât mai frumoasă de Florii, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început!„ 

„La mulţi ani cu sănătate, iubire şi împliniri! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!„

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor. La mulţi ani!„

„În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Domnul să te ocrotească mereu! La mulți ani de ziua numelui!„ 

Citește și: Urări de Florii 2023: Poze cu flori și mesaje frumoase pentru Duminica Floriilor. „Fie ca ziua de Florii să-ți aducă lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

Urări și felicitări de Florii 

„Fiecare clipă să-ți fie promisiunea împlinirii dorințelor. La mulți ani cu sănătate și bucurie!”

„Îți doresc să te bucuri de tot ce îți oferă viața și să fii recunoscătoare pentru toate binecuvântările pe care le trăiești! La mulți ani!” 

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!„ 

„La multi ani, binecuvântați, sănătoși și frumoși! Să ai parte de tot ce este mai frumos in viață!” 

„Un gând bun alături de cele mai sincere urări de sănătate și fericire. La mulți ani!„ 

„De ziua numelui îți doresc să ai parte de bucurii, împliniri și multă sănătate!” 

„La mulți ani de Florii! Îți doresc sănătate, fericire și tot binele din lume!” 

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui! 

Citește și: Tradiții de Florii 2023: Cele mai frumoase obiceiuri pentru Duminica Floriilor

Imagini cu text de Florii 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, spiritele au fost, în continuare, încinse, întrucât Alexandra și Patrick nu se pot abține din a fi tandri unul cu celălalt nici măcar de față cu Gagea.