Urări de Mărțișor 2024: „Această primăvară să-ți aducă un mărțișor norocos, multe raze de iubire și calde adieri de fericire! La mulți ani!”.

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 29 feb 2024, 23:03

Ce urari sa le transmiti prietenilor de 1 martie

Sursa: freepik

Cu bucurie și entuziasm, îți adresez cele mai călduroase urări de Mărțișor pentru anul 2024! În lumina sosirii primăverii, împărtășește gânduri pline de căldură și bunătate cu cei dragi de Mărțișor.

Descoperă în rândurile ce urmează cele mai rafinate și încântătoare urări, mesaje și felicitări pentru a celebra în stilul cel mai minunat ziua de 1 Martie 2024!

În contextul sosirii primăverii și a aducerii bucuriei în sufletele celor dragi, Mărțișorul, renumitul simbol al noii stagiuni, devine purtătorul zâmbetelor și al fericirii. Într-o atmosferă plină de entuziasm, vă invităm să sărbătoriți venirea primăverii și ziua de 1 Martie prin împărtășirea celor mai impresionante și pline de căldură urări, mesaje și felicitări

Astfel, puteți transmite celor dragi urări pentru o primăvară plină de frumusețe și împliniri!

Citește și: Când este Lăsata secului de carne 2024? Ce este bine și ce nu este bine să faci în Postul Paștelui? Zilele cu dezlegare la pește

Urări de Mărțișor 2024

„Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!”.

„Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.”.

„Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.”.

„Fie ca Mărţişorul să-ţi aducă primăvara caldă și senină în suflet! La mulţi ani, dragă mamă! Luna Martie să vină cu soare, fericire, zâmbete şi bucurie în sufletul tău!”.

„Această primăvară să-ți aducă un mărțișor norocos, multe raze de iubire și calde adieri de fericire! La mulți ani!”.

„Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!”.

„Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet… deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori… inchide ochii şi încearcă să visezi… nu-i aşa că e minunat?”.

„Zâmbetul sa-ti fie mereu blând precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca întotdeauna mai exista o speranţa. O primăvara ca-n povesti!”.

„Sa-ti intre primăvara in suflet/ Si sa-ti dea aripi sa zbori/ Si in inima lumina si credinţa-n viitor!”.

Citește și: Când este Lăsata secului de carne 2024? Ce este bine și ce nu este bine să faci în Postul Paștelui? Zilele cu dezlegare la pește

Mai multe urări de Mărțișor 2024

„Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!”.

„Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile!”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Primăvara sa-ti aducă soare, zâmbete, copilărie si dulci șoapte de…iubire!”.

„Flori de primăvara să-ti mângaie sufletul si sa-ti aduca soapte dulci de iubire si clipe de fericire!”.

„Un mărțișor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!”.

„Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o grămada de îmbrățișări… special pentru tine! La mulți ani de 1 Martie!”.

„Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău”.

„Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!”.

„Sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primăvara fericită si împlinita!”.

„Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună”.

„1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te indrăgosteşți paşind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete…”

„Parfumul florilor de primăvara, roua dimineților calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-și găseasca locul în sufletul tău.”

„Primăvara să îţi aducă un mărțișor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un norișor de iubire și un soare strălucitor asemeni sufletului tău.”

„Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămada de îmbrățișări… special pentru tine!”

„La mulți ani de 1 Martie! Fie că acest mărțișor să ne aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toți și că iubirea să ne îmbrățișeze sufletul.”

„Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!”

„Un mărţișor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!”

„Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămada de îmbrățișări special pentru tine! La mulți ani de 1 Martie!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.