Urări de Paștele catolic 2024. Mesaje, felicitări și texte deosebite pe care să le trimiți în această zi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 mar 2024, 10:29
mesaje paste catolic Foto(6)

Mesaje, felicitări și texte deosebite pe care să le trimiți de Paștele catolic

Sursa: Unsplash

Paștele catolic este celebrat anul acesta la data de 31 martie, iar pentru sărbătorirea acestui eveniment am pregătit cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite în această zi.

Paștele catolic este celebrat în anul 2024 cu aproximativ o lună înainte de Paștele ortodox, mai exact la data de 31 martie. Cu ocazia Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, credincioșii petrec alături de persoanele apropiate și familie, însă în cazul în care nu puteți face acest lucru, am pregătit o listă cu mesaje, felicitări și texte deosebite pe care să le trimiți în această zi sfântă.

Cele mai frumoase urări pentru Paștele catolic 2024

Paște fericit, dragii mei! Să aveți sărbători frumoase alături de prieteni!

Hristos a înviat! Sărbători luminate și binecuvântate, alături de familie!

Vă urez Paște fericit! Sper ca această sărbătoare sfântă să vă aducă numai bucurii și realizări pe toate planurile!

Cele mai frumoase sărbători le petrec alături de tine! Paște fericit, iubito!

Sărbătorile sunt mai frumoase de când ai apărut tu în viața mea! Îți urez un Paște fericit!

Aproape sau departe de casă, sărbătorile vor fi mereu frumoase, atunci când ai pe cineva drag lângă tine! Paște fericit!

Clopotele învierii Domnului să vestească o primăvară minunată, încărcată de bucurii și de speranțe, energie pozitivă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți!

Paștele ne aduce veselie și ne oferă fericire.

Paștele ne aduce nemărginita binecuvântare a Domnului. Îți urez un Paște fericit!

Citește și: Calendar ortodox: Pe ce dată pică Paștele în 2024

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat.

E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Hristos a Înviat!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renașterea credinței, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

Felicitări de Paștele catolic

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

Fie că Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște Fericit alături de cei dragi!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aromă bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară şi al tău! Paște fericit!

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paște fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a Înviat!

Bogăția sufletească este darul cel mai de preț pe care îl aduce iepurașul. Împarte celor dragi cadouri: bucurie, voie bună, liniște sufletească și înțelegere. Învierea Domnului să vă aducă în suflet bucurie și iubire. Paște Fericit alături de cei dragi!

Să-ți fie viața pufoasă că pâinea caldă, colorată ca un ou de Paște și luminoasă ca această Zi Sfântă. Hristos a Înviat!

Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!

În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună: HRISTOS A ÎNVIAT!

„Paște Fericit”, poze cu mesaje de Paște

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.