Urări de Ziua Tatălui 2023. „La Mulți Ani, eroul meu! Îți mulțumesc pentru tot!”

Autor: Bianca Vidoi

Urări de Ziua Tatălui 2023

Sursa: Pexels.com

Urări de Ziua Tatălui 2023. Ziua Tatălui este celebrată în a doua duminică din luna mai, iar anul acesta se celebrează la data de 14 mai.

Urări de Ziua Tatălui 2023. Ziua Tatălui se sărbătorește în România încă din anul 2010, iar această sărbătoare are scopul de a celebra importanța fiecărui părinte. Iată mesaje, urări și felicitări cu care să vă surprindeți figurile paterne din viața voastră la data de 14 mai.

Citește și: Ziua Tatălui 2023: Pe ce dată se sărbătorește în România și ce semnificație are?

Urări de Ziua Tatălui 2023

Pentru lume ești un tată, dar pentru familia noastră tu ești lumea.

Îți dorim din toată inima și dragostea ca ziua această să fie cea mai frumoasă din viața ta și să te bucuri de ea alături de cei iubiți! La mulți ani, tata!

Dragă tată, cu ocazia zilei de naștere îți doresc o viață lungă și frumoasă, fericire, sănătate și iubire! La muți ani!

Mă rog ca Dumnezeu să te binecuvânteze, dragul meu tată, azi și în fiecare din zilele care vor urma. La mulți ani!

Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să-ți fie alături mereu. La mulți ani, tată!

Mereu cu zâmbetul pe buze și optimist, așa să rămâi, tata! Să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos în această viață și să îți dea Dumnezeu multa sănătate și mii de bucurii! La mulți ani!

La Mulți Ani, eroul meu! Îți mulțumesc pentru fiecare îmbrățișare care m-a făcut mai puternică și pentru fiecare zâmbet care m-a transformat în femeia frumoasă de azi.

La mulți ani tată, sănătate, iubire, stima și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase.

De ziua ta, îți doresc ca orice ceri – să primești, orice cauți – să găsești, si orice dorință pe care o ai să se îndeplinească.

La mulți ani, tati!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce se mănâncă de Sf. Constantin și Elena: Tradiții românești pentru 21 mai 2023

Mesaje emoționante pentru tătici

Un zâmbet are puterea de a schimba totul și de a lumina viața cuiva. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La mulți ani, tată!

Tată, cu ocazia zilei de naștere iți doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire!

Dragă tată îmi face deosebita placere să-ți transmit, cu prilejul zilei de naștere, cele mai călduroase urări de sănătate, liniște sufletească și bucurie.

La Multi Ani tata!

Să îmbătrânești frumos! Să albești cu grație! Căci lumina din ochii tăi o iubim, nu culoarea părului! La mulți ani tata!

Fiecare zi să-ți fie, Doar zâmbet si bucurie, Cu noroc sa-ți fie viața, Limpede ca dimineața, Să ai ce inima-ți cere: Credință, dragoste, putere! La multi ani, tăticul meu!

La multi ani! Să plouă ușor deasupra ta cu picături de fericire, să fie visul tău un zbor de împlinire, greutățile vieții să-ți fie car cu sănătate, să-ți fie sufletul scăldat în stropi de bucurie, să ai oricând în calea ta un soare zâmbitor, să ai alături chipuri dragi și-un înger păzitor!

Dragă tată, brațele tale au fost mereu deschise când am avut nevoie de o îmbrățișare. Sufletul tău m-a înțeles atunci când am avut nevoie de un prieten. Ochii tăi blânzi au devenit aspri când a trebuit să-mi învăț lecția de viață. Puterea si dragostea ta m-au îndrumat și mi-au dat aripi pentru a mă ajuta să zbor. Azi eu îți spun La Mulți Ani!

 Să ai zile senine, să fii fericit si foarte apreciat, scumpul meu tătic! Lasă-mă sa iți sărut mâna care m-a crescut frumos de-a lungul anilor. Îți urez din tot sufletul un sincer la mulți ani cu bucurie!

Nu am cuvinte să exprim cât de fericită sunt că îți mai sărbătorești un an din viață! Îmi doresc ca de ziua ta, și de-a lungul timpului, să fii mereu fericit și sănătos. Să nu te schimbi niciodată. La mulți ani, tată!

Citește și: Mesaje, urări și felicitări pentru căsătorie

Sursa: postmodern.ro

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.