Urări deosebite pentru ziua de naștere: Cel mai frumos mod de a spune ”La mulți ani” prietenilor tăi

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 nov 2023, 04:30

Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pe care să le faci prietenilor tăi cu ocazia zilei lor de naștere

Sursa: Pexels.com

Urări deosebite pentru ziua de naștere. Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pe care să le faci prietenilor tăi cu ocazia zilei lor de naștere.

Urări deosebite pentru ziua de naștere. Ziua de naștere este momentul ideal pentru a le arăta prietenilor tăi cât de mult înseamnă pentru tine, iar acestea sunt doar câteva moduri creative de a le spune ”La mulți ani”.

Citește și: ”Nu mă pot opri din plâns” Claudia Puican, mărturisiri emoționante despre mama sa: "Știm cu toții că într-o zi nu vor mai fi"

Urări deosebite pentru ziua de naștere

Prietenii voștri merită cele mai frumoase urări, felicitări sau mesaje cu ocazia zilei lor de naștere. Le veți face ziua mai bună, se vor simți iubiți și apreciați, iar acestea sunt câteva urări ce le vor unge sufletul în cea mai specială zi a anului.

,,La mulți ani! Îți doresc mulți bani și întotdeauna să existe trei balene în viața ta: fericirea, sănătatea și norocul!”

,,Lasă viața să devină o călătorie lungă, plină de aventuri și descoperiri. Fiecare zi să-ți promită o sărbătoare, iar noaptea – un basm! La mulți ani!”

,,La mulți ani! Îți doresc fericire imensă, sănătate bună, dragoste adevărată, noroc, prosperitate, împlinirea dorințelor!”

,,Fie ca toate speranțele și dorințele tale să devină realitate, transformându-ți viața într-un adevărat basm! La mulți ani!”

,,Mii de baloane colorate se ridică în înaltul cerului, iar felicitările izbucnesc din artificiile strălucitoare – și acest lucru este în cinstea ta, de ziua ta!”

,,Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!”

,,Fie ca succesul să te însoțească peste tot, munca și veniturile să fie o bucurie, iar sănătatea să nu dea greși niciodată! La mulți ani!”

,,Astăzi este ziua ta! Este o zi foarte semnificativă nu numai pentru tine, ci și pentru noi toți. Chiar dacă ai devenit cu un an mai în vârstă, acest lucru nu înseamnă deloc faptul că anii te îmbătrânesc. Pană la urmă, sufletul este tânăr pentru totdeauna!”

,,Sper ca ziua ta să îți aducă tot ce e mai bun pentru sufletul tău! Îmi doresc ca ziua de azi să fie plină de surprize plăcute! La mulți ani!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

,,Sper ca de ziua ta toate lucrurile pe care ți le dorești în viață să vină spre tine așa cum ți-ai imaginat. La mulți ani!”

 

Citește și: O femeie din Marea Britanie a dispărut fără urmă. Telefonul acesteia, când a fost găsit, era conectat la o întâlnire online

Cel mai frumos mod de a spune ”La mulți ani” prietenilor tăi

,,Credeai ca am uitat de o zi atat de speciala? Iti trimit din tot sufletul acest mesaj de La Multi Ani si te asigur de prietenia mea vesnica!”

,,La mulţi ani şi la mulţi bani! Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulțumesc pentru faptul că eşti alături de mine mereu. Să nu îţi pierzi optimismul niciodată ca să continui să ne molipsești cu buna ta dispoziţie. Eşti ca o rază de soare! Să ai o zi superbă!”

,,Îmi doresc ca prietenia specială care ne leagă să dăinuie peste ani și să petrecem la cât mai multe zile de naștere! Să ai parte de multă sănătate și bucurii nenumărate! Îți doresc o zi minunată!’

,,La mulți ani plini de sănătate, realizări și momente excepționale! Ai fost mereu alături de mine, așa cum îți voi fi și eu întotdeauna.”

,,Foarte puține persoane au în viața lor pe cineva ca tine, așa cum am eu. Îți doresc o zi memorabilă, încărcată cu râsete și bună dispoziție! La mulți ani!”

,,Să rămâi mereu aceeași persoană cu zâmbetul pe buze, să ai parte de tot ce îți aduce fericire și liniște în suflet! La mulți ani!”

,,Un prieten adevărat ca tine merită să i se întâmple cele mai bune lucruri! Îți doresc să ai o zi plină de distracție și veselie! La mulți ani și la cât mai multe momente speciale!”

Citește și: Mesaje de noapte bună: Cele mai frumoase urări pentru prietenii tăi de pe Facebook și Instagram în 2023

Surse: vulping.ro, yve.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.