Urări pentru Ziua Bărbatului 2024: Mesaje pentru această zi specială

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 08 mar 2024, 22:54

Ce urari sa le faceti barbatilor din viata voastra de ziua lor

Sursa: freepik

V-am pregătit o serie de mesaje și urări pentru Ziua Bărbatului 2024

Prin urmare, femeile au o ocazie minunată de a-i surprinde cu mesaje pline de afecțiune și urări în această zi deosebită. Nu ar strica să adaugi și un mic gest simbolic, precum un cadou. Iată câteva idei despre cum să le oferi un moment plin de bucurie și să le aduci un zâmbet pe chipurile lor în această zi festivă!

Citește și: Când se sărbătorește Ziua Bărbatului în 2024

Deși pe data de 19 noiembrie are loc celebrarea Zilei Internaționale a Bărbatului, multe persoane sărbătoresc Ziua Bărbatului și pe 9 martie.

Conform prevederilor Legii 22/2016, care a fost adoptată pentru declararea zilei de 8 martie ca Ziua Femeii și a zilei de 19 noiembrie ca Ziua Bărbatului, această inițiativă a fost oficializată prin publicarea în Monitorul Oficial nr. 169 din 7 martie 2016.

Urări pentru Ziua Bărbatului 2024

„Astăzi este ziua perfectă pentru a onora cel mai grijuliu om pe care l-am cunoscut vreodată. La mulți ani de Ziua Bărbatului!”

„Un bărbat ca tine este foarte greu de influențat! Ești exemplul perfect pentru cei din jurul tău!”

„Iubitul meu soț, în toți acești ani ai mereu lângă mine.

M-ai susținut și m-ai protejat de orice lucru negativ. Îti mulțumesc că mi-ai fost alături! La mulți ani cu ocazia zilei de 19 noiembrie!”

„La mulți ani de Ziua Bărbatului! Să te distrezi pe cinste în această zi de sărbătoare!”

„Soțul meu, ești sufletul meu pereche și voi fi mereu lângă tine! Mulțumesc pentru toate amintirile frumoase! În această zi a bărbaților, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine.

Ești cel mai bun!”

„Ești mereu alături de mine în momentele rele, dar și în cele bune, iar pentru asta îți mulțumesc! La mulți ani de Ziua Bărbatului!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Un bărbat de succes este cel care face mai mulţi bani decât poate cheltui. O femeie de succes este cea care poate găsi un astfel de bărbat. La multi ani, bărbate!”

„Azi, de Ziua Bărbatului, ai voie să bei câte pahare vrei, să te joci pe calculator cât doreşti, să-ţi arunci hainele pe unde apuci, să te uiţi la meci cu băieţii, să laşi vasele nespălate, să fac ce vrei tu.

De mâine însă, totul revine la normal. La mulţi ani!”

„Printre multitudinea de zile ale femeii, îţi urez un călduros "La multi ani!" ţie, bărbate!”

„Doar imaginează-ți ce ai vrea să-ți urez de ziua ta și consideră că ţi-am spus. La mulți ani!”

Citește și: TOP 7 cadouri reuşite pentru EL

Mai multe urări de Ziua Bărbatului

„Te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului și îți doresc din suflet să fii cel mai curajos, vesel, bun, frumos, iubit, fericit, inegalabil, cel mai de succes și cel mai înțelept.”

„Dragi bărbați, tineri și maturi, bătrâni și cu argint la tâmple, vă felicit cu ocazia Zilei Bărbatului! Este minunat că sunteți alături de noi, că umărul vostru ne este sprijin, curajul vostru ne dă și nouă curaj, iar cuvintele frumoase pe care ni le spuneți ne înaripează.”

„Ești un bărbat adevărat – acest lucru este demonstrat. Ziua Bărbatului este sărbătoarea ta. Îți doresc să fii mereu curajos, puternic, încrezător în forțele proprii astfel încât să poți sta la straja intereselor tale și ale familiei tale. De fapt, tu ești omul pe sprijinul căruia poți conta mereu. La mulți ani, dragul meu!”

„Dragul meu, bărbat iubit! Te felicit cu această zi pe care poți să o consideri pe bună dreptate una a ta. Ești un bărbat adevărat – cu mâini de aur, cu un cap limpede, minte ascuțită și o frumusețe rară! Rămâi cel mai bun în toate, iar eu sunt gata să te inspir și să te susțin toată viața!”

„Te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului și îți doresc putere, înțelepciune, răbdare, curaj, onoare, încredere și eroism. Rămâi un bărbat adevărat în orice situație, ieși învingător din orice bătălie. Sănătate și fericire îți doresc!”