Urări scurte de Paște 2023: ”Vă dorim un Paște Fericit, plin de iubire, sănătate, împlinire și noroc!”

Author: Bianca Vidoi

”Vă dorim un Paște Fericit, plin de iubire, sănătate, împlinire și noroc!”

Sursa: Kanal D

Urări scurte de Paște 2023. Învierea Domnului se apropie cu pași repezi, iar credincioșii își doresc să își împărtășească aprecierea și respectul față de persoanele apropiate prin intermediul unui mesaj scurt de Paște.

Urări scurte de Paște 2023. Paștele e o sărbătoare foarte importantă pentru credincioși si reprezintă o zi în care aceștia stau alături cu cei dragi. Cu toate acestea, gândul le este la toate persoanele apropiate, iar aceasta este lista cu mesaje scurte de Paște pe care pot să le trimită rapid, în ziua sfântă.

Citește și: Urări de Paște 2023: Mesaje de Învierea Domnului: ”Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet armonie, pace şi bucurie”

Urări scurte de Paște 2023

Hristos a Înviat! Felicitări pentru marele Paște! Să trăiască întotdeauna în inima ta: mila, prudența și liniștea sufletească. Îți doresc vești bune, smerenie, pace și bucurie.

 Lasă îngerul păzitor să te protejeze pe tine și familia ta, să-ți dăruiască lumină și credință în prezentul și viitorul frumos!

 Paște Fericit! Să păstrezi credința profundă în adevărata bunătate, minuni și vise sincere care se vor împlini!

 Astăzi îl slăvim pe Hristos! Paște fericit pentru tine! Fie ca harul să coboare din ceruri și această sărbătoare să-ți aducă sănătate, fericire și pace.

 Astăzi, fiecare va primi tot ceea ce cere! Pentru că e ziua de Paște, luminoasă și sfântă! Să fii auzit peste tot astăzi – de la rădăcinile pământului până la cer!

 Astăzi s-a întâmplat din nou o minune în lumea mare – Hristos a Înviat! Las-o să-ți dea căldură, sănătate, pace și inspirație.

 Sărbători fericite, Paște fericit! Bucuria să fie în casa ta, Dumnezeu să-ți ierte toate păcatele. Oboseala să dispară, iar fericirea să-ți vină în prag.

 Îți doresc un Paște fericit și „Hristos a înviat!” Fie ca viața ta să fie frumoasă, plină de lumină și minuni!

 Felicitări din toată inima! Paște fericit pentru tine! Să fie pentru toți o zi mare și un basm minunat!

 Astăzi, clopotele vor anunța că Hristos a Înviat! Domnul să-ți trimită dragoste, minuni frumoase și fără precedent, fericire și sănătate.

 Vă felicit sincer de Paște! Fie ca ziua cea mare să vă aducă bucurie! Să aveți binecuvântările lui Dumnezeu și fericirea să vină în viața voastră!

 În această strălucitoare sărbătoare de Paști, de Învierea lui Hristos, vă doresc afecțiunea lui Dumnezeu, pentru ca sufletul să fie curat!

 Astăzi, lumea întreagă este într-un val de bucurie, pentru că Paștele îndeplinește visele și aduce pacea!

 În ziua de Paște îți doresc fericire pentru totdeauna. În inima harului, a speranței, a bucuriei să se stabilească și iubirea, pacea, bunătatea și iertarea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 Hristos a Înviat! Să-ți fie deschis sufletul pentru fapte luminoase! Zâmbește și bucură-te de tot binele din lume! Fie ca Hristos să fie cu tine pentru totdeauna!

Să ai pe masă pască, iar în casă – oaspeți dragi, amabili și inimoși. Fie ca pe pământ să existe pace și fericire! Paște Fericit!

Citește și: La ce oră începe Prohodul Domnului? Versuri Starea 1, Starea 2 și Starea 3

Mesaje de Paște 2023

se 

Sărbătoarea de duminică, 16 aprilie, este momentul ideal pentru a vă trimite gândurile bune persoanelor apropiate, iar acestea sunt cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru prieteni și familie. 

Hristos a Înviat! Bucură-te de veștile bune de astăzi! Sărbătoarea de Paște e pentru toți cei care cred într-o minune! Dragoste și credință, să fii răsplătit înzecit pentru bunătatea ta! Aș vrea să audă Dumnezeu mereu chemarea ta și să-ți simtă credința.

Felicitări de Paște! În lume să fie bine. Să se stabilească iubirea atotputernică și să le ofere tuturor un basm despre fericire! Lasă toate sentimentele să înflorească și viața să fie împlinită și fără griji! Noroc și succes, speranță prețioasă!

De Ziua Învierii lui Hristos, fie ca toate rugăciunile să fie venerate, iar Dumnezeu să nu le lase fără răspuns. Să-ți trimită harul cu o lumină blândă, caldă și fiecare moment să ți-l lumineze. 

Astăzi e duminica zilei Sfântului Hristos! Harul lui să-ți aducă pace, să-ți ocrotească viața în fiecare moment, să te învețe bunătatea și mila, să te ajute să accepți calea cea mai corectă. Și fie ca toată lumea să fie înfășurată în bine!

Paștele este o sărbătoare sonoră. Aceasta este întruchiparea credinței, sincerității, iertării. Îți doresc ca în inima ta să porți mereu duminica lui Hristos! Lasă-ți viața să fie colorată, locuința să fie plină de bogăție, îngerul păzitor să te salveze de necazuri. Îți doresc în sânge – foc, iar în inimă – credință și iubire.

Fie ca Dumnezeul Cel Preaînalt să vă binecuvânteze astăzi, iar îngerii să coboare la voi din cer! Paște fericit! Vă felicit!

Paște minunat și fericit! Fie ca totul ce realizați să nu fie în zadar! Să aveți o viață ușoară, luminoasă, dulce, uimitor de frumoasă! Vă doresc fericire, dragoste, succes, dispoziție bună și multe râsete!

Hristos a Înviat! Lasă-ți fața să strălucească de fericire și vinul din pahar să nu fie de prisos. Lasă masa să-ți fie bogată cu păști și cozonaci, dar și mai bogată – casa ta cu zâmbete sincere. Ouăle să se ciocnească bine, iar inimile să bată cu bucurie și dragoste.

Hristos a Înviat! Lasă în inimă să trăiască iubirea divină! Fie ca credința în triumful binelui să devină mai puternică, să umple sufletul cu dragoste, astfel încât soarta să fie întotdeauna generoasă.

 Un Sfânt Paște minunat, glorios să ai! Lasă bogăția să vină în casă și cu ea – sănătatea, fericirea și pacea! Fie ca iubirea să trăiască în inimă și suflet. Iar calea pământească să fie curată și strălucitoare!

 Lumea minunilor este din nou plină! Iisus Hristos a înviat și toți oamenii se bucură! Astfel, curajul și succesul să bată la ușa ta! Să-ți scânteie în ochi bucuria, iar pasărea fericirii să zboare la geamul tău.

Citește și: Vinerea Mare 2023: Tradiții și obiceiuri românești pentru această zi Sfântă

Sursa: fericitazi.ro