Urări speciale de Sfânta Maria Mică 2024. Mesaje și felicitări pentru familie și prieteni

Autor: Bianca Vidoi
video Foto(6)

Sfânta Maria Mică este celebrată la data de 8 septembrie 2024, iar românii ce îi poartă numele își celebrează onomastica.

La data de 8 septembrie este celebrată Nașterea Maicii Domnului, cunoscută în popor drept Sfânta Maria Mică. În această zi își serbează onomastica cele peste 2 milioane de persoane ce poartă numele Fecioarei Maria sau derivate ale acestuia. Aceasta este o ocazie perfectă pentru a le trimite persoanelor iubite cele mai frumoase mesaje și felicitări cu ocazia zilei lor de nume, iar mai jos puteți consulta o listă din care puteți alege urările perfecte pentru sărbătoriți.

Cele mai frumoase urări de Sfânta Maria Mică 2024

La mulţi ani, Maria! Îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

O zi onomastică frumoasă! Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni.

Îti doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună şi drăguţă cu toţi cei din jurul tău!

Aş vrea să-mi fi aproape mereu, cum ai fost şi până acum şi să mă bucur în fiecare zi de puritatea şi căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria.

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani! 

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!

Mesaje și gânduri alese pentru Maria și Marian 

Multă sănătate, belşug şi fericire îţi doresc de Sfânta Maria, la mulţi ani! Cele mai ambiţioase dorinţe să ţi se împlinească, cele mai norocoase momente să te „lovească” şi cele mai dragi persoane să te însoțească, mereu! La mulţi ani!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău.

La Mulți Ani, Maria/ Marian!

Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioară să-ți lumineze drumul în viață. La mulți ani, Maria/ Marian!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Prietena mea, sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viată, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria/ Marian!

Citește și: Se zice sau nu „La mulți ani!” la data de 8 septembrie 2024? Este celebrată Nașterea Maicii Domnului

Să te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria/ Marian!

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze viețile şi mintea mereu! La mulţi ani!

La mulți ani Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

La mulți ani de Sf. Maria! La mulți ani şi fie ca Maica Domnului să te călăuzească mereu!

La mulți ani, Mariana! Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite şi pline de bucurie. La muți ani!

La mulți ani şi fie ca Sfânta Maria să te călăuzească mereu!

Imagini și felicitări de La Mulți Ani de trimis pe 8 septembrie