Urmarea un film in avion, cu un proiector portabil, cand o vecina de scaun a observat la ce se uita barbatul. A fost revoltata de imagini si a postat asta pe Internet

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:08

Barbatul se uita la o copie piratata a unui film si nu se astepta sa aiba asemenea "audienta".

Un barbat din India si-a scos telefonul mobil, dotat cu un proiector portabil, in timpul unui zbor si a proiectat filmul pe peretele avionului. Apoi, cu castile in urechi, a inceput sa se uite relaxat la film. Ce nu stia el era ca actrita principala din filmul pe care il viziona se afla cu el in avion, la doua scaune distanta.

Kriti Sanon este o actrita indiana de la Bollywood care a devenit celebra in toata lumea, la doar 25 de ani, cu filmul "Dilwale".

Dar, cand tanara a vazut ca un pasager din avionul cu care calatoarea si ea proiecta o copie piratata a filmului ei, a fost revoltata.

A facut o fotografie cu pasagerul vinovat si a postat-o pe Twitter, unde a provocat aproape 4000 de reactii de la fani.

Sanon a incercat sa il convinga sa opreasca proiectorul, dar barbatul a ignorat-o si si-a continuat vizionarea.

Kriti Sanon

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.