Urmareste saptamana viitoare noile editii ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive! Iata ce veti putea vedea incepand de LUNI, de la ora 19:00!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 21 aug 2021, 10:32

Nu pierde noile editii de senzatie ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive, luni, incepand cu ora 19:00. 

Se anunta o noua saptamana cu multa distractie, adrenalina si voie buna pe canalul de YouTube theXclusive! Cele mai noi ediții ale emisiunilor tale preferate isi vor face aparitia pe canalul de YouTube theXclusive luni, incepand cu ora 19:00.

Ce veti urmari, LUNI, 23 august, numai online pe YouTube theXclusive? Iata subiectele spectaculoase ale saptamanii!

Luni, 23 august 2021, de la ora 19:00, veti putea urmari pe canalul de YouTube theXclusive noile episoade integrale ale celor 6 emisiuni: „CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”,

care se anunta unele speciale, asa ca nu trebuie să le pierzi.

“CazaCU Muncă Grea” aduce în fața fanilor emisiunii o nouă meserie pe cât de dificila, pe atât de frumoasa si interesanta. Cătălin Cazacu va merge la intr-o vizita de lucru la delfinariul din Constanta.

La “În oglindă”, Mihai Ghiță o va avea invitată pe Bianca Comanici.

Tanara va face marturisiri inedite din culisele vietii sale.

In “Duet cu Alexandra” va canta Connect-R. Artistul va fascina din nou cu vocea lui, iar Alexandra Ungureanu va incerca sa mai afle noutati despre viata lui personala.

In timp ce Chef Florian Lazăr o invita in bucataria “Well done!” pe Anca Ciota, alaturi de care va gati.

Rămâne de văzut cum se va descurca vedeta si dacă va reuși să pragateasca un preparat delicios.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Valeria Lungu vine la “Detectorul de minciuni” și se jura ca tot ce spune e adevarat. Vedeta va răspunde celor mai incomode întrebări!

De pe malul lacului Como, Mihaela si Marian Craciun te indeamna: “Călătorește, trăiește, iubește!”

Mai multe detalii inedite le veti puteti descoperi umărind noile ediții ale emisiunilor pe canalul de YouTube theXclusive, luni, 23 august 2021, incepand cu ora 19:00!

Citeste si: Noi ediții ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive. Ce poți vedea începând de luni?

Citeste si: Urmărește cele mai noi episoade din emisiunile tale preferate începând de Luni, de la 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive. Iată ce puteți urmări în această săptămână

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.