Urmărire ca în filme

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:41

Noul băiat de însurătoare şi iubita sa sunt urmăriţi cu camera ascunsă.

Un caz atipic pentru emisiunea „Am băiat de-nsurătoare”! Nicu, protagonistul acestei săptămâni are deja prietenă, o tânără pe nume Elena. Vă întrebaţi ce caută, totuşi familia lui la „Am băiat de-nsurătoare”?

Ei bine, mama, sora şi tatăl lui Nicu sunt îngrijoraţi de apariţia acestei frumoase domnişoare în viaţa fiului, respectiv fratelui lor. Familia o bănuieşte pe tânără de şantaj sentimental, deoarece Nicu cheltuieşte tot mai mulţi bani în ultima perioada.

Familia doreşte să ştie mai multe despre Elena, prietena fiului lor, fiind convinşi că este ceva necurat la mijloc. Pentru a descoperi adevărul şi a-i deschide ochii tânărului îndrăgostit lulea, mama a dorit ca o echipă de detectivi să fie pe urmele lor.

Primele cercetări au relevat faptul că tânăra nu se sfieşte să îi ceară sume mari de bani iubitului ei, pentru care Nicu îi lasă cardul la dispoziţie, dornic să o ajute.



Nu pierdeţi continuarea poveştii în această seară de la 19:45 pentru a descoperi ce se ascunde în viaţa misterioasei domnişoare!
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: