Urmariri si impuscaturi ca-n filme, pe strazile Capitalei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:43

Va prezentam imediat toata actiunea! Un echipaj de politie pleaca in urmarirea unui tanar, care calca pedala de acceleratie, pana la podea, in incercarea disperata de a scapa de oamenii legii.

Am auzit o frana brusca si bubuitura, ca a intrat in chiosc!”, povesteste un martor. „Nu am mai stiut de mine, nu am mai vazut decat o femeie care era cazuta aici, jos, pe trotuar!” .Nenorocirea a avut loc in  miezul zilei, pe  unul dintre cele mai mari bulevarde ale Capitalei.

Va prezentam imediat toata actiunea! Un echipaj de politie pleaca in urmarirea unui tanar, care calca pedala de acceleratie, pana la podea,  in incercarea disperata de a scapa de oamenii legii.

In goana nebuna, pierde controlul masinii si se opreste intr-un chiosc de ziare, pe trotuar.

Tanarul a  pus la pamant tot ce i-a stat in cale! Nu a mai tinut cont de nimic.  O femeie a ajuns la spital, dupa ce a fost lovita de masina fugarului. Pur si simplu a fost in  locul nepotrivit, la momentul nepotrivit!

Prin momente de groaza au trecut toti cei care erau de fata! Dupa ce a facut prapad, tanarul a incercat sa fuga, asa ca politistii au fost nevoiti sa foloseasca arma din dotare.

„Ulterior, la doar 50 de metri, l-au imobilizat. ”, spun politistii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Stia de ce fuge! Intr-un final, oamenii legii au inteles de ce barbatul incerca sa scape. Are deja un dosar penal, pentru ca ar fi  incercat sa mituiasca un politist. Nu avea voie sa paraseasca orasul si, cu toate acestea, conducea o masina, fara asigurare.

Saracii oameni au fost uluiti de ce s-a intamplat si de cum s-au precipitat evenimentele: „Am ramas surprins cand mi-am dat seama ca e un accident.”

Tanarul de 20 de ani  a fost dus la Politie, pentru cercetari. Cel mai probabil, se va alege cu un nou dosar penal. De ce i-a fost frica, nu a scapat.