Urmărit de poliție, un bărbat din Prahova și-a luat viața, într-un accident rutier. Un băiat de 21 de ani a pierit și el, fără nicio vină, după ce cele două mașini s-au lovit frontal

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 iun 2023, 13:06

Accident de proporții în comuna Poienarii Burchi, județul Prahova, după ce un bărbat, acuzat de viol, a provocat un accident rutier de proporții, în urma căruia a murit, după ce și-a anunțat familia că se sinucide. Nu a mai ținut cont de nimic și a omorât un băiat de 21 de ani, în timp ce o altă persoană se zbate între viață și moarte.

Un bărbat de 43 de ani, acuzat de viol, ar fi încercat să se sinucidă, dar a luat viața unui alt băiat, atunci când a intrat cu mașina pe contrasens, în Prahova. Acesta tot amenința că se va sinucide și se pare că și-a dus planul la îndeplinire.

Un bărbat din Prahova s-ar fi sinucis într-un accident rutier pe care l-a provocat

Bărbatul de 43 de ani era căutat de poliție, după ce a fost acuzat că a violat o minoră din Ploiești, în vârstă de doar 13 ani.

Aflând că este căutat de poliție, și-a anunțat familia, de mai multe ori, că se sinucide.

La un moment dat, în timp ce se afla la volanul mașinii, a intrat pe contrasens, lovind frontal un alt autoturism. Șoferul mașinii lovite, în vârstă de 21 de ani, a murit și el, iar un pasager, cu doi ani mai mic, a ajuns în stare gravă la spital. Impactul a fost atât de violent, încât bucăți întregi din mașini s-au rupt, iar motorul uneia dintre ele a fost aruncat la zeci de metri distanță.

Citește și: Detalii halucinante despre masacrul în care un bărbat și-a ucis soția, cei 5 copii și soacra, apoi și-a luat viața, în SUA

Bărbatul de 43 de ani ar fi fugit cu mașina din Cătunu, județul Dâmbovița și a provocat accidentul în județul Prahova, la aproximativ 15 kilometri distanță de localitatea Poienarii Burchi. Polițiștii iau în calcul posibilitatea ca bărbatul să se fi sinucis, deoarece, la momentul accidentului, vizibilitatea era una foarte bună, iar acesta se deplasa pe un drum drept.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Autoturismul în care se afla bărbatul în vârstă de 43 de ani era căutat de către un echipaj de poliție din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa”, a transmis Mihaela Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, conform observatornews.ro.

Ipoteza sinuciderii, luată în calcul de din ce în ce mai multe persoane

Nu doar polițiștii sunt de părere că acesta a vrut să își ia viața, ci și martorii, mai ales că mesajele de amenințare arată clar cum bărbatul își exprima dorința de a muri. Șoferul celei de-a doua mașini a murit pe loc, iar pasagerul său a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Floreasca, fiind în stare foarte gravă.

Citește și: Neatenția unei mame din Onești i-a fost fatală copilului ei de cinci ani. Micuțul și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 9 al blocului în care locuia

Mai mult decât atât, conform observatornews.ro, oamenii legii au precizat că bărbatul de 43 de ani trebuia să ajungă în fața anchetatorilor, după ce, în urmă cu două zile, mama fetei de 13 a depus o plângere pe numele acestuia, fiind acuzat de viol.