Urmariti o noua editie incendiara "Puterea dragostei", duminca, 30 mai, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D! Marinescu face dezvaluiri incendiare despre colegii lui!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 29 mai 2021, 20:00

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc duminica, 30 mai, la Kanal D.

Se anunță o Gală agitată la Puterea Dragostei, iar lucrurile nu par să se liniștească. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și    Live Video Online pe kanald.ro.    

Citeste si: Alexandra izbucneste in lacrimi! "M-am saturat sa fiu facuta mincinoasa de niste persoane care nu merita nici sa..." Aflati ce acuzatii grave ii aduce Maria, SAMBATA, 29 mai, intr-o editie exploziva Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D

Tensiuni mari in casa iubirii

O nouă săptămână este pe cale să se încheie la Puterea Dragostei, însă neînțelegerile dintre cocurenți nu se termină.

Gala de mâine va fi extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace.

Telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurențior, deoarece nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

 

Citeste si: O Războinică de la Survivor România 2021, concurentă în casa Puterea Dragostei? Chiar ea a dat vestea: „M-am gândit…”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu face dezvăluiri șocante. Concurentul spune că știe anumite informații despre colegii lui, iar în cazul în care le va dezvălui,  acestea ar putea stârni controverse în casa dragostei.  

Prezentatoarea emisiunii va face un anunț care îi va soca pe concurenți. Mihaela Dorobanțu a anunțat că în ediția de mâine vor părăsi competiția doi concurenți în loc de unul, așa cum se întâmplă în fiecare duminică. 

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din    programul TV     al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Show-ul de televiziune difuzat la Kanal D și care face parte din   programul postului TV   poate fi urmărit și live video pe site-ul Kanal D.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19.

Citeste si: Marinescu, hotărât să spună adevărul despre o concurentă din casa iubirii: „Nici nu vreau să vorbesc cine a fost în spatele tău, cunosc mai mulți!” Se încing spiritele în ediția Puterea Dragostei de joi, 27 mai, difuzată de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei maine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.