Urmasii lui Ion Dolanescu se cearta pe avere, dar un strain lustruieste in fiecare zi locul de veci al artistului. Cine este fanul care ii e alaturi si dupa moarte

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:32

Nu o face pentru bani, spune el, ci doar în semn de recunostinta.

Cand ai un idol il slujesti pana la moarte, chiar si dincolo, asta stie Ionut Petrescu. L-am gasit la cimitirul Bellu, acolo unde are grija ca de ochii din cap de mormantul lui Ion Dolanescu. Spune ca l-a adorat o viata intreaga si acum ii canta cu drag toate melodiiile.

Ani buni barbatul si i-a petrecut in casa artistului, acolo unde mama lui era bucatareasa. Dupa moartea lui Ion Dolanescu, a ramas cu cateva lucruri pe care le tine la loc de cinste- icoane, CD-uri si fotografii.

Ne povesteste cu drag de ziua in care maestrul i-a daruit una dintre camasile lui populare.

Cel mai mare vis al barbatului este sa ii calce pe urme idolului  sau. Cand nu e la Bellu sa i mature mormantul, omul  lucreaza la o saormerie. Si a incercat norocul si la scoala de canto...dar n-a avut succes. Cu toate acestea, spune ca nu se lasa. Duce cum stie el mai departe cantecul celebrului Dolanescu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca nu e pe scena, la capataiul arstistului poporului, Ionut Petrescu se simte ca la „Floarea din gradina”.

Nu doar acasa i-a facut altar ci si pe pagina sa de socializare, pe care a umplut-o cu fotografii si melodii ale maestrului.