Urmeaza o noua saptamana cu multe surprize pe canalul de YouTube theXclusive! Invitati unul si unul, provocari inedite si divertisment!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iul 2021, 09:52
thexclusive Foto(6)
Noi episoande in ficare sapatamana
Sursa: Captură KANAL D

Iata care sunt subiectele saptamanii viitoare si ce poti vedea exclusiv online, pe canal de YouTube theXclusive.

In saptamana urmatoarea veti putea urmari noi episoade captivante din emisiunile voastre online preferate, pe canalul de YouTube theXclusive, accesand link-ul: https://www.youtube.com/channel/UCd2IRIEeE9JnLyfudilqpMQ

Lansarea noilor episoade va avea loc LUNI, 28 iunie 2021, la ora 19:00, cand veti putea urmari cele mai frumoase show-uri ale momentului in format online de pe orice dispozitiv, laptop, telefon sau tableta.

Indragitele emisiuni “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Cataloreste, trăiește, iubește!”, vor aduce in atentia publicului online noi subiecte si momente de senzatie pe care nu trebuie

sa le ratati nici in saptamana viitoare.

Ce puteti viziona saptamana viitoare pe canalul de YouTube theXclusive?

Saptamana viitoare va debuta cu un nou episod al emisiunii “Cazacu Munca Grea”. Indragitul Catalin Cazacu va experimenta o noua meserie interesanta, la care va avea nevoie de multa indemanare. Acesta va face ucenicie la o tabacarie! Aflati prin ce momente va trece si de aceasta data Catalin Cazacu, luni, pe canalul de YouTube theXclusive de la ora 19:00.

Mihai Ghiță va avea un nou invitat special în cadrul emisiunii “În oglindă”, pe rapperul Tudor Sisu, care va face destainuiri inedite din viata sa personala si profesionala.

Distracția continua cu Alexandra Ungureanu. La emisiunea de senzatie ”Duet cu Alexandra Ungureanu” unde artista il va avea invitat pe cantaretul de folclor Paul Ananie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chef Florian Lazar va asteapta cu un nou episod al emisiunii culinare “Well done!”, unde acesta va găti alături de o invitata speciala, Roxana Vancea, care va asista la o noua lectie inedita de gatit.

La “Detectorul de minciuni”, Mihai Hînda il va avea invitat pe cantaretul Mircea Eremia, care va fi supus la testul adevarului. Artistul va raspunde unor intrebari incomde! Urmareste totul intr-o nouă ediție pe canalul de YouTube theXclusive.

Despre calatorii, relaxare si cele mai frumoase destinatii de vacanta aflati de la Mihaela și Marian Crăciun in emisiunea “Cataloreste, trăiește, iubește!”. Cei doi vor vizita noi locuri superbe din Turcia, de la Bodrum ce merita vizitate!

Citeste si: Cătălin Cazacu, momente de panică în avion: ''O să murim! Ne apropiam cu viteză de pădure....''