Urmeaza o saptamana cu emotii, aventura si distractie pe canalul de YouTube theXclusive! Nu rata emisiunile tale preferate difuzate simultan, luni, de la ora 19:00!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 iul 2021, 10:12
O saptamana plina de surprize si momente inedite va incepe luni pe cananul de YouTube theXclusive
Sursa: Captură KANAL D

Iata ce puteti urmari saptamana viitoare pe canaul de YouTube theXclusive de luni pana sambata.

Luni, 5 iulie 2021, de la ora 19:00 veti putea urmari noi episoade din emisiunile voastre preferate online pe canalul de YouTube theXclusive. Veti putea viziona cele mai inedite show-uri ale momentului in format online de pe telefon, laptop sau tableta.

Ce puteti viziona pe canalul de YouTube theXclusive incepand de LUNI, 5 iulie, de la ora 19:00?

Indragitele productii difuzate exclusiv online “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Calatoreste, trăiește, iubește!”, vin in atentia publicului cu noi subiecte si clipe de senzatie pe

care nu trebuie sa le pierdeti nici in saptamana viitoare, pe canalul de YouTube theXclusive.

Saptamana viitoare va incepe cu un nou episod al emisiunii “Cazacu Munca Grea”. Indragitul Catalin Cazacu va experimenta o noua meserie dificile, la care va avea nevoie de multa rabdare si indemanare. Acesta va merge la o ferma, unde va trebui sa ingrijeasca vaci si porci! Aflati prin ce clipe inedite va trece si de aceasta data Catalin Cazacu, luni, pe canalul de YouTube theXclusive de la ora 19:00.

In cadrul emisiunii ”În oglindă”, Mihai Ghiță va avea din nou un invitat special, Mona Lisa, un personaj excentric, care va face dezvaluiri uluitoare din viața sa.

Momentele de distractie si voie buna vor continua cu emisiunea de senzatie ”Duet cu Alexandra Ungureanu”, unde artista il va avea invitat pe Jean Gavril, alaturi de care va canta in duet.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chef Florian Lazar va aduce un nou episod al emisiunii culinare “Well done!”, unde acesta va găti alături de o artista celebra, Ellie White, care va fi incantata sa asiste la o lectie inedita de gatit.

Vedeti cum calatoresc, traiesc, iubesc, Mihaela si Marian Craciun, in Antalya. Astfel, emisiunea “Calatoreste, trăiește, iubește!” va poarta pasii in Turcia, unde veti descoperi locuri de poveste ce merita vizitate!

Aflati si ce va descoperi Mihai Hinda despre indragita Theo Rose, atunci cand o va pune la “Detectorul de minciuni”, care va fi supusa la testul adevarului.

Artista va raspunde unor intrebari nebanuite! Urmareste totul intr-o nouă ediție pe canalul de YouTube theXclusive!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.