Urmează o săptămână plină de surprize pe canalul de YouTube theXclusive. Urmărește emisiunile tale preferate difuzate simultan, luni, de la ora 19:00

,
Urmareste noi episoade din emisiunile tale favoirte pe theXclusive
O saptamana plina de surprize pe cananul de YouTube theXclusive[Sursa foto: Captură KANAL D]

Iată ce poți vedea săptămâna viitoare pe canaul de YouTube theXclusive de luni până sâmbătă.


In articol:

Săptămâna viitoare puteți urmări cele mai noi episoade din emisiunile voastre peferate online pe canaul de YouTube theXcluive. 

Lansările noilor episoade au loc Luni, 28 iunie 2021, de la ora 19:00, când veți putea urmări cele mai inedite show-uri ale momentului în format online de pe orice dispozitiv, telefon mobil, laptop sau tabletă.

Ce poți urmări începând de LUNI pe canalul de YouTube theXclusive?

Luni, de la ora 19:00, veți putea urmări noi episoade din emisiunile voastre favorite: “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra Ungureanu”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Cataloreste, trăiește, iubește!” 

Săptămâna începe cu o nouă ediție din emisiunea ”CazaCU Muncă Grea”, o ediție plină de suspans. Celebrul Cătălin Cazacu experimentează o nou meserie, de această dată, pe cea de tăbăcar. Dacă vreți să vedeți cum s-a descurat Cazcu și dacă a reușit să facă față provocărilor, urmăriți-l într-o nou ediție a emisiunii, luni, pe noul canal de YouTube theXclusive.

Mihai Ghiță va avea un invitat cu totul special în emisiunea ”În oglindă”. Rapperul Tudor Sișu va face destăinuiri nebănuite din viața personală, dar și din cea profesională.

Distracția se ține lanț în emisiunea ”Duet cu Alexandra Ungureanu”, artista va avea un invitat cu totul special și puțin diferit de artiștii pe care i-a avut invitați până acum.

Alexandra Ungureanu îl va avea alături pe cântărețul de muzică populară Paul Ananie.

 

Chef Florin Lazăr vă aștepătă cu noi secrete culinare într-o nouă ediție a emisunii “Well done!”. De această dată va avea o invitată specială, pe Roxana Vancea, care va asista la o nouă lecție de gătit.

Mihai Hînda vă așteaptă cu noi întrebări incomode în emisiunea ”Detectorul de minciuni”.

În această săptămână cel care va fi supus la testul adevărului este cântărețul Mircea Eremia, care va trebui să răspundă la cele mai incomode întrebări.

Despre cele mai frumoase, inedite și speciale locuri pe care le puteți vizita aflați de la Mihaela și Marian Crăciun în emisiunea “Cataloreste, trăiește, iubește!”. Cei doi vor aduce în atenția publicului cele mai frumoase locuri pe care le puteți vizita în Turcia.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Urmeaza o noua saptamana cu multe surprize pe canalul de YouTube theXclusive! Invitati unul si unul, provocari inedite si divertisment!

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Astazi, de la ora 19:00, noi editii ale emisiunilor difuzate exclusiv pe YouTube Kanal D Romania, in sectiunea theXclusive!

Se anunță o zi plină de distracție și relaxare în secțiunea theXclusive pe YouTube Kanal D România! Iată ce poți vedea luni!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies