Urmează patru săptămâni de foc în România! Temperaturile cresc considerabil în perioada 1 - 29 iulie 2024

Autor: Lavinia Medrea

Prognoza meteo 1 - 29 iulie 2024

Sursa: PixaBay

Luna iulie anunță temperaturi sufocante în România, arată meteorologii ANM. Iată ce temperaturi vom avea în perioada 1 - 29 iulie 2024.

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 1- 29 iunie 2024, de unde vedem că temperaturile depășesc valorile normale în majoritatea țării.

Cum va fi vremea în intervalul 1- 8 iulie 2024

În prima săptămână a lunii iulie, în toată țara, cu excepția părții de vest, temperaturile nu vor depăși valorile normale. În schimb, temperatura aerului va fi mai ridicată decât ar trebui să fie în această perioadă, în special în sudul și sud-estul țării. 

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate peste valoarea normală a acestei perioade: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 28 iunie 2024

Precipitațiile sub formă de ploaie vor cădea în cantități normale în estul și sud-estul țării. Cât despre vestul și nord-vestul României, va ploua excedentar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Cum va fi vremea în intervalul 8- 15 iulie 2024

A doua săptămână din luna iulie ne așteaptă cu temperaturi mai ridicate decât în mod specific pentru această perioadă, iar asta este valabil la nivelul întregii țări, în special în partea de sud, relatează Antena 3 CNN.

Precipitațiile sub formă de ploaie vor cădea în cantități normale în majoritatea țării.

Cum va fi vremea în intervalul 15- 22 iulie 2024

A treia săptămână din luna iulie ne întâmpină cu temperaturi ale aerului mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toată țara, în special în partea de sud a României.

Citește și: Cod galben de ploi și vijelii în România până vineri! Lista județelor vizate

Precipitațiile sub formă de ploaie vor cădea în cantități normale în majoritatea teritoriului.

Cum va fi vremea în intervalul 22- 29 iulie 2024

Ultima săptămâna din luna iulie ne întâmpină cu temperaturi medii care depășesc valorile normale ale acestei perioade în toată țara, în special în regiunile sudice.

Precipitațiile sub formă de ploaie vor cădea în cantități normale în majoritatea teritoriului, cu un mic deficit local, în special în zonele montane.

Prognoza meteo vineri, 28 iunie 2024, în Capitală

Astăzi, 28 iunie 2024, în București cerul se prezintă senin, vântul va bate cu o viteză de 15 km/h dinspre nord-est, iar temperaturile maxime nu vor depăși 34 de grade Celsius. Minimele, de asemenea, se vor păstra până în 19 grade Celsius, iar șansele să plouă sunt inexistente.

Gradul de umiditate resimțit astăzi în Capitală este în procent de 37%.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?