Urmeaza un weekend de pomina! Iata care sunt evenimentele sfarsitului de saptamana

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 06:55

Noroc ca numai maine nu-i poimaine. Cum putem avea ne spune sefa distractiei - Ilinca Obadescu!

Weekendul acesta nu stati cu capul plecat spre pamant, priviti cerul, vi se pregateste o mare surpriza. Cei care isi dorescsa vada pamantul de sus, dintre nori, o pot face weekendul acesta la malul marii. Aflati  unde si cat va costa sa sariti cu parasuta din materialul video de mai jos.

Visati la o nunta de vis? La Cluj se oficializeaza casatorii in aer pe o platforma suspendata la 50 metri inaltime.

Lume, lume, cea mai mare serbare populara in aer liber – „Targul de fete” de pe Muntele Gaina, va avea loc in acest weekend!  Emotiile incep de sambata dimineata devreme. Familiile cu fete de maritat vin cu corturi pline cu zestre. Dupa alegerea miresei, se pranzeste cu cantec de lautari.

E targ si-n Capitala, dar nu de fete, ci de bunatati gatite ca-n cuptoarele cu lemne de la tara.

In curtea Muzeului Taranului Roman veti gasi sarmalute, pui la ceaun cu mujdei si mamaliga, gulas de vitel si ciuperci cu branza de burduf.  In schimb, la Cluj,  berea si voia buna sunt la putere! Sper ca pe la Festivalul Berii sa nu ajunga si pilotii care vor participa la raliul Transilvaniei!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Timisorenilor

li se pregateste o surpriza in Parcul Rozelor! Trei seri de poveste la cinema in aer liber!

Langa Bucuresti, in Chitila, sambata si duminica sunteti invitati la un spectacol cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri, domnite si balauri.

##VIDEO141236##

Acestea au fost recomandarile mele numai bune sa va mearga la suflet. Sunt Ilinca Obadescu, pana saptamana viitoare va urez „Weekend placut!”