Urmele distractiei se vad! VEDETA care S-A INGRASAT 5 kilograme in aceasta vara

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Mariana Rosca este in impas! Dupa o vara in care s-a distrat de minune, acum este trista! A descoperit ca imaginea ei a avut de suferit!

O vara incediara pentru Mariana Rosca! Blondina s-a distrat in cea mai luxoasa statiune din Spania unde a avut parte de un tratament regesc! A renuntat la salatele ei si iata ca a pus pe ea cam 5 kilograme, de care nu este mandra deloc! Vrea sa slabeasca, dar nu chiar de peste tot!

S-a facut remarcata si in Spania! Mariana Rosca nu s-a abtinut pana nu i-a familiarizat si pe iberici cu celebrul ei salut.

A crezut ca le-a vazut si le-a trait pe toate in materie de distractie, dar iata ca nu este asa!

In vacanta din Marbella a descoperit cum se distreaza  englezii bogati: "Un dus cu sampanie, o cascada de sampanie. Erau niste englezi care comandau cate o suta de sticle si faceau dus oamenilor cu ele. Pacat ca erau toti insotiti de neveste, cu de toate, ca ma bagam mai aproape de unde curgea dusul".


S-a distrat de minune, insa, la intoarcere a avut un soc cand s-a uitat in oglinda! Si a dat fuga la salonul de infrumusetare  unde specialistii din pacate si-au dat verdictul! S-a ingrasat un pic in vacanta! Mariana va scapa cu ajutorul aparatului minune de cativa centimetri de pe tale intr-o sedinta.

Sexoasa blondina, practic, va ingheta tesutul adipos! O astfel de procedura costa 80 de euro/sedinta, deci frumusetea, cu portofelul plin se tine.

##VIDEO121309##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii