Ursii ATACA din nou: un padurar din judetul Arges a fost ranit grav la o mana

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:45

Un padurar a fost atacat de un urs, vineri, in localitatea argeseana Corbeni, intr-o zona impadurita, barbatul fiind ranit grav la o mana si transportat la spital, arata primele informatii furnizate de catre reprezentantii Serviciului de Ambulanta Arges.

Primele informatii arata ca in zona era organizata o partida de vanatoare, iar padurarul atacat de urs era gonaci.

Tot in localitatea argeseana Corbeni, in iulie 2009 un barbat in varsta de 60 de ani a fost ucis de un urs in timp ce se afla pe un camp din apropierea localitatii, animalul fiind omorat apoi de cativa localnici, cu furci si topoare.

In ultimele zile, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite, dupa ce au fost atacati de ursi, in judetul Dambovita.


Primele incidente au avut loc sambata, in satul Dealu Frumos, comuna Pietrosita, respectiv in satul Dealu Mare, comuna Buciumeni, cele doua localitati fiind invecinate. Animalul a fost impuscat, iar in urma analizelor s-a stabilit ca acesta era turbat, in zona fiind insituita carantina.

Miercuri, un barbat de 63 de ani a fost ucis de un urs, in localitatea damboviteana Moroieni, in zona de carantina, animalul nefiind prins pana vineri.


In acest caz, autoritatile au stabilit ca a fost vorba despre braconaj, ursul ramanand prins intr-un lat, de unde a reusit sa scape, atacandu-l pe barbatul de 63 de ani.

Sursa: Mediafax

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.