URSUL din tine e gata de distracție! Luni seară vezi la Kanal D filmul de comedie „Hai că încă putem!”

Author: Amalia Georgescu

URSUL din tine a ales și de această dată distracția, ceea ce înseamnă că, în această săptămână, comedia este categoria de film care a primit cele mai multe voturi.

Indiferent de cum va arăta ziua ta de luni, seara va fi garantat una cu zâmbete și voie bună. Motivul? URSUS și Kanal D ți-au pregătit un film de comedie care să te țină în fața televizorului și să îți stârnească amuzamentul. Ce vei putea vedea luni seară, la Kanal D?

Comedia, categoria câștigătoare a săptămânii. Luni seară te relaxezi urmărind filmul „Hai că încă putem!”  

Săptămâna de vot s-a încheiat, iar lupta s-a dat între comedie și acțiune de această dată. După ce timp de 3 zile românii și-au putut exprima votul pe contul de instagram Kanal D România, în secțiunea InstaStory, comedia a ieșit învingătoare. Dintre cei care au votat, majoritatea au hotărât că pentru a începe săptămâna bine au nevoie de un film de comedie, motiv pentru care URSUS și Kanal D vor asigura distracția la început de săptămână.

Seara de luni va fi presărată cu scene care vor stârni râsul, având în vedere că la Kanal D, după serialul Nehir, va fi difuzat filmul de comedie „Hai că încă putem!”. Această producție cinematografică din anul 2019 o are în rol principal pe Martha, o femeie destul de în vârstă care decide că are nevoie de ceva mai multă liniște și odihnă. Astfel, pentru a-și asigura tot confortul, Martha hotărăște să se mute într-o comunitate restrânsă de pensionari.

Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, Martha se împrietenește cu mai multe vecine din comunitate, iar după lungi insistențe, femeia se lasă convinsă să facă parte dintr-o trupă de majorete de vârsta a treia. Foarte motivate, Martha, Sheryl, Olive și Alice încep antrenamentele pentru a participa la un concurs de majorete. Evident, cele patru doamne reușesc să stârnească amuzamentul, dar și să demonstreze că vârsta nu este un impediment atunci când îți dorești ceva cu adevărat.

Filmul de luni seară este pregătit, iar dacă vrei să te distrezi alături de toți prietenii, atunci asigură-te că veți fi cu toții în fața televizorului luni seară, atunci când la Kanal D este difuzat filmul „Hai că încă putem!”. Pune berea la rece și pregătește-te pentru o seară de comedie pe cinste.