Usher, show incendiar la pauza Super Bowl 2024. Cum au sărbătorit victoria Taylor Swift și Travis Kelce, jucătorul celor de la Kansas City Chiefs

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 feb 2024, 14:51

Usher și Alicia Keys la pauza Super Bowl 2024

Sursa: Profimedia

Noapte magică în Las Vegas. Kansas City Chiefs și-a asigurat titlul de campioni la Super Bowl 2024, triumfând pentru al doilea an consecutiv într-un meci dramatic care s-a întins și în prelungiri, învingând San Francisco 49ers cu scorul de 25-22.

Kansas City Chiefs a scris o nouă pagină de istorie în lumea fotbalului american, adjudecându-și victoria la Super Bowl în fața echipei San Francisco 49ers, cu un scor de 25-22, pe Allegiant Stadium din Las Vegas. Noaptea nu a fost doar despre fotbalul american, ci și despre vedete și reclame în valoare de milioane de dolari. Taylor Swift a venit tocmai din Japonia pentru a fi alături de iubitul său, jucătorul Travis Kelce.

Usher este artistul care a întreținut atmosfera la pauza Super Bowl 2024

Usher a fost protagonistul unui spectacol plin de magie și ritm în pauza Super Bowl 2024, oferind publicului o experiență muzicală de neuitat. Într-un decor spectaculos, artistul R&B a adus pe scenă invitați speciali, începând cu Alicia Keys, care a creat o atmosferă captivantă lângă un pian roșu. H.E.R. și-a adus și ea contribuția, oferind un solo impresionant, în timp ce Usher impresiona cu mișcările sale de dans pline de energie.

Spectacolul a culminat cu aparițiile-surpriză ale unor nume precum Will.i.am,

Lil Jon și Ludacris, aceștia contribuind la explozia de entuziasm prin interpretarea live a celebrului hit „Yeah!”. Colaborările și momentele memorabile au făcut din pauza Super Bowl un adevărat festin muzical, demonstrând încă o dată carisma și influența lui Usher în lumea muzicii.

Citește și: Justin Bieber in duet cu Usher!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Usher Raymond IV, cu peste 80 de milioane de discuri vândute la nivel global și opt premii Grammy, continuă să rămână unul dintre cei mai apreciați și influenți artiști, iar performanța sa de excepție la Super Bowl 2024 a fost o dovadă concretă a statutului său în lumea muzicală internațională.

Organizat de casa de discuri Roc Nation a lui Jay-Z și sponsorizat de Apple Music, spectacolul din pauza Super Bowl rămâne un eveniment muzical de anvergură, așteptat cu nerăbdare de milioane de privitori din întreaga lume.

Această colaborare de prestigiu aduce laolaltă artiști de excepție și producții impresionante, transformând pauza Super Bowl într-un moment de neuitat pentru fani și iubitorii de muzică.

Taylor Swift și-a susținut iubitul din tribune

În ciuda unei agende încărcate, având un concert în Japonia, Taylor Swift a demonstrat dedicare și loialitate față de iubitul său, Travis Kelce, lider al echipei Kansas City. Artista a fost surprinsă la meci, împreună cu prietenele sale apropiate Blake Lively și Ice Spice, arătându-și sprijinul pentru echipa favorită a partenerului ei.

Atmosfera a fost cu atât mai specială, la eveniment fiind prezente și alte personalități de prim rang, precum Beyoncé, Jay-Z, și fiicele lor Blue Ivy Carter și Rumi Carter, dar și Paul Rudd, Lady Gaga, Gwen Stefani, Jared Leto, LeBron James, Gordon Ramsay, Elon Musk și Jimmy Kimmel.

Evenimentul sportiv a devenit un adevărat spectacol și nu numai datorită rivalității din teren, ci și grație prezenței constante a unui impresionant număr de celebrități. Super Bowl a reunit în tribune un amalgam eclectic de talente, ilustrând fascinația globală pentru acest eveniment de amploare. Această diversitate de vedete aduce un plus de strălucire și interes față de una dintre cele mai anticipate competiții sportive din lume.

Citește și: Ascensiunea Taylor Swift- Cum a ajuns la succesul imens?

Travis Kelce, recunoscut ca unul dintre cei mai bine plătiți jucători din NFL, se află în centrul atenției nu doar pentru talentul său de excepție în teren, ci și pentru relația sa cu celebra cântăreață Taylor Swift. Cei doi au devenit subiect de discuție în mass-media după ce Taylor Swift a fost surprinsă într-o suită de la Arrowhead Stadium alături de mama lui Travis, sărbătorind un "touchdown" spectaculos marcat de acesta. Această combinație de excelență sportivă și conexiuni din lumea entertainment-ului adaugă o notă captivantă vieții lui Kelce, transformându-l într-unul dintre cei mai fascinanți jucători din NFL.