USL il propune pe Victor Ponta pentru functia de premier. PDL si UDMR nu mai vor la guvernare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 09:00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat dupa ce a iesit de la consultarile cu seful statului ca USL l-a propus pe Victor Ponta pentru functia de prim ministru.

"Grupurile parlamentare ale USL, respectiv PSD, PNL si PC considera ca in situatia politica survenita dupa caderea prin motiune de cenzura a Guvernului Ungureanu, practic, nu mai avem o majoritate parlamentara, asa cum era pana acum asezata, iar cel mai mare grup politic capabil sa constituie o majoritate si sa sustina un guvern este grupul nostru", a spus Crin Antonescu.

 

Emil Boc, presedintele PDL, a anunţat după discuţia cu şeful statului că democrat-liberalii nu vor face nicio propunere de premier.

El a apreciat că majoritatea trebuie să-şi asume guvernarea.

 

Nici UDMR nu ia în calcul participarea într-un nou guvern.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

"Nu luăm în calcul în acest moment decât pregătirea pentru alegeri.

Nu se pune problema să facem parte din noul guvern", a spus Kelemen Hunor.

 

Guvernul Ungureanu a fost demis astazi dupa ce motiunea de cenzura a opozitiei a primit 235 de voturi "pentru" si 9 "impotriva".