„Ușor cu amenințările” Cântărețul Jador susține că a fost amenințat de o persoană cunoscută. De la ce a pornit totul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 mai 2024, 00:25

Jador a fost amenințat.

Sursa: Instagram- Jador Adevărat

Jador a trecut prin momente neplăcute după ce ar fi primit mai multe amenințări din partea unei persoane a cărei identitate o cunoaște. Artistul a mărturisit că acea persoană știe anumite lucruri despre el.

Artistul Jador a postat un videoclip pe pagina sa de Instagram în care vorbește despre un moment mai puțin plăcut. Manelistul nu a vrut să dezvăluie identitatea persoanei de la care au pornit amenințările, însă o va face în următoarea lui piesă.

Manelistul Jador a fost amenințat de o persoană pe care o considera apropiată

Jador a ținut să menționeze faptul că nu-i este frică de aceste amenințări și că nu se va lăsa înjosit de această persoană.

Artistul a dezvăluit faptul că persoana respectivă știe multe lucruri despre el, de unde reiese faptul că i-a fost o persoană apropiată lui.

Citește și: „Păi și când te măriți cu mine? ” Iubita lui Jador, nervoasă pe străzile din Stuttgart. De la ce a pornit totul

„Am intrat pe live să vorbim de niște probleme fundamentale vieții, mai exact despre oamenii ăștia care mă amenință pe mine.

Oamenii ăștia știu niște chestii despre mine și e urât”
, a spus Jador pe live.

Artistul nu a vrut să dezvăluie identitatea persoanei pe live, însă a anunțat că o va face în următoarea piesă pe care o va lansa. „Dacă mă mai amenință vreodată în glumă sau nu, mă supăr eu, și eu nu m-am supărat niciodată pe nimeni”, a mai spus manelistul.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru Jador: „Îi sfătuiesc familia să-mi dea un semn”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador susține că în ciuda fizicului său lucrat la sală, el este cântăreț și exclude orice formă de contact fizic cu persoana în cauză. Artistul a mai dezvăluit faptul că cel ce l-a amenințat i-a luat și foarte mulți bani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jador mami!👑❤️ (@jador_adevarat)

Jador l-a numit pe un fan „handicapat” în timpul unui concert

Totul s-ar fi întâmplat în timpul unui concert, acolo unde artistul s-ar fi săturat de jignirile unei persoane din public. Artistul nu s-a putut abține, iar vizibil obosit, Jador i-a dat o lecție celui ce l-a jignit.

Citește și: „Aleasa mea”. Jador, declarație surprinzătoare de dragoste pentru iubita lui! Cântărețul este în culmea fericirii

”Vorbesc frumos la microfon, dar ăia-s b…. Handicapatule!   Tu nu-ți dai seama că eu vin de la București ca să te distrez pe tine?”,  a spus artistul. Acest gest al manelistului a fost aspru criticat și interpretat în mediul online.

Jador nu se află la primul incident de acest fel, având parte de ceva asemănător în timpul unui concert la Deva. Manelistul este dezgustat de persoanele care-l înjură în timpul concertelor și care nu apreciază efortul depus de acesta. ”Habar nu ai ce-i aia muncă și mă înjuri pe mine? Ești un bătrân prost. Habar nu ai ce-i aia muncă. Habar nu ai câte nopți nedormite am eu, bulangiule.”

Citește și: „E jale” Jador s-a arătat revoltat în urma unei mărturisiri surprinzătoare din partea surorii sale mai mici

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.