Utilizatorii de social media au rămas uimiți când au văzut cum arăta un bărbat în vârstă de 39 de ani în 1964 | Foto

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 mar 2024, 09:50

Oamenii au fost uluiți când au văzut cum arăta bărbatul la 39 de ani

Sursa: Uniland

O mulțime de internauți au avut parte de un adevărat șoc în momentul în care au aflat câți ani avea actorul Richard Vernon pe vremea când juca în filmul "Goldfinger", din anii 1964.

Anul 1964 poate părea îndepărtat, dar, în lumea filmului, acesta a fost unul definitoriu. În mijlocul acestei perioade pline de inovații și schimbări, una dintre cele mai mari francize cinematografice își făcea simțită prezența: James Bond. În acel an, agentul secret, creat de Ian Fleming și interpretat de legendarul Sean Connery, a intrat într-o confruntare memorabilă cu contrabandistul de aur Auric Goldfinger, jucat de Gert Fröbe, în filmul intitulat "Goldfinger".

Cum arăta Richard Vernon când juca în "Goldfinger" 

Referitor la începuturile acestei francize, recent, atenția fanilor filmului de spionaj s-a îndreptat către actorul Richard Vernon și personajul său, colonelul Smithers. Însă acest lucru nu s-a întâmplat, neapărat, datorită performanței sale, ci pentru că oamenii au remarcat cât de bătrân părea atunci când a jucat în film, după ce o poză cu el, din acea perioadă, a devenit virală în mediul online. 

Cu toate că avea doar 39 de ani în timpul filmărilor, mulți credeau că, la acea vreme, actorul avea o vârstă mult mai înaintată, iar o postare în care actorul a fost comparat cu alte figuri celebre din industria filmului i-a șocat cu adevărat pe internauți, care au fost uimiți de contrastul evident.

Fotografia lui Richard Vernon a fost alăturată portretelor lui Chris Hemsworth, Henry Cavill, Jonah Hill, Jesse Eisenberg și Adam Driver, care, în prezent, au aceeași vârstă pe care o avea Richard în "Goldfinger", dar care arată mult mai bine decât Vernon pe

vremuri. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Citește și: Marele câștigător al Premiilor BAFTA 2024:  „Openheimer” a primit cele mai multe premii în ediția a 77-a

Cum au reacționat internauții când au văzut cum arăta Richard Vernon la 39 de ani

În vederea acestei postări foarte virale, reacțiile oamenilor din online nu au întârziat să apară. În timp ce unii au glumit despre posibilele obiceiuri ale actorului din anii '60, alții au fost, pur și simplu, surprinși de faptul că între Richard Vernon și actorul care îl juca pe James Bond era o diferență de doar cinci ani.

„Pe atunci, oamenii îmbătrâneau diferit. Probabil a fumat 3 pachete și a băut și jumătate de litru de whisky pe zi/ Ce naiba au făcut oamenii în anii 60 de au îmbătrânit atât de repede?/ Este complet absurd”,  sunt câteva dintre comentariile internauților la respectiva postare.

Citește și: James Bond, o noua aparitie pe marile ecrane. La Londra a avut loc premiera filmului „Spectre”

„Nu am crezut până nu m-am uitat! Acești bărbați s-au născut la 5 ani distanță”, a spus o altă persoană, care a atașat o imagine cu Vernon și Sean Connery.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că Richard Vernon a fost un actor talentat și apreciat, iar aspectul său în "Goldfinger" nu a diminuat în niciun fel contribuția sa la universul James Bond. După o viață dedicată artei interpretative, Vernon a plecat din această lume pe 4 decembrie 1997, din cauza complicațiilor legate de boala Parkinson, lăsând în urmă o moștenire de neuitat în industria filmului.