Uygar, dusmanul de moarte al lui Ali! Afla ce se va intampla intre cei doi rivali, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 aug 2020, 10:31

Uygar isi jura ca nu o va lasa niciodata pe Sevda sa fie impreuna cu Ali.

Uygar, dusmanul de moarte al lui Ali! Ce se va intampla intre cei doi rivali?

Sevda sufera cumplit dupa pierderea tatalui. Femeia il invinuieste pe Uygar pentru toata suferinta si il ameninta pe acesta ca nimic nu o mai retine langa el. Barbatul, care a santajat-o ca sa ii devina sotie, cu adevarurile pe care i le-ar fi putut spune lui Ali, se teme acum ca o va pierde pe femeia de care este indragostit pana la obsesie.

Uygar isi jura ca nu o va lasa niciodata pe Sevda sa fie impreuna cu Ali.

Problemele continua pentru Ali. Barbatul este incarcerat dupa ce a fost acuzat ca este asasinul tatalui Sevdei. Frumoasa fata, care stie ca Ali este nevinovat, sufera cumplit. Niciunul insa nu banuieste ca in spatele acestor tragedii se afla nimeni altul decat Uygar, dusmanul de moarte al lui Ali.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pilot este complet schimbat de cand Duygu i-a acceptat cererea in casatorie.

Vedat  nu a primit aceasta veste prea bine si se teme ca isi “pierde” fratele. Totodata, Pilot, care stie ca Ali a fost calomniat, cu acuzatia de crima, cauta sa afle cine se afla in spatele calomnierii lui Ali, despre care stie clar ca nu el este asasinul tatalui Sevdei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.