Uygar, un cosmar incheiat! Afla cum va reusi Ali sa scape definitiv de Uygar, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 aug 2020, 00:03
Ali da de urma lui Uygar si tot atunci are loc sfarsitul cosmarului Foto(8)
Ali da de urma lui Uygar si tot atunci are loc sfarsitul cosmarului

In mod miraculus, Ali da de urma lui Uygar si tot atunci are loc sfarsitul cosmarului.

Ali are remuscari pentru ca Hudaverdi a cazut victima atacului care s-a petrecut chiar la petrecerea fiului sau. Starea lui Hudaverdi este critica. Ali si Pilot, care tin foarte mult la prietenul lor, jura razbunare si promit sa-l gaseasca pe atacator.

Uygar, un cosmar incheiat!

Vedat este socat cand afla ca Ali si Pilot sunt frati, si gelozia il face sa nu gandeasca limpede.

Vedat este socat cand Uygar, cel pe care toata lumea il crede mort, ii taie calea. Pe Uygar si Vedat ii leaga aceeasi dorinta, aceea de a-l ucide pe Ali, si nu este exclusa o colaborare a celor doi mafioti.

In mod miraculus, Ali da de urma lui Uygar si tot atunci are loc sfarsitul cosmarului.

Citeste si: Drama actritei din "Dragoste si secrete": "Am fost sechestrata in casa cand eram insarcinata!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ozlem are o mare problema cu mama ei. Bunica lui Alican este extrem de ingrijorata pentru teribilul incident petrecut la petrecerea nepotului sau, si ii cere fiicei sale sa plece cat mai repede din oras, nemaipunand in pericol viata micutului. Insa Ozlem nici nu vrea sa auda sa plece fara Ali, fostul sot.