V-a făcut socrul lui Adrian Năstase șef peste Agricultură? Petre Daea rupe tăcerea despre evoluția sa în domeniul Agriculturii: ”Am fost director general și înainte de 1989 și după 1989”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 30 oct 2022, 23:04

Invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Petre Daea a făcut dezvăluiri incredibile despre activitatea sa politică din poziția de ministru al Agriculturii.

Petre Daea, ministrul Agriculturii, este invitatul din această ediție a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Are o carieră politică ce se întinde pe mai mulți ani. De-a lungul timpului a ocupat în cadrul Guvernului mai multe funcții, precum cea de Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii, Alimentației și Pădurilor, și de Ministru al Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale. În cadrul interviului, Petre Daea a răspuns la cele mai răsunătoare întrebări care au apărut în spațiul public de-a lungul timpului.

Ce rol a juca socrul lui Adrian Năstase în propulsarea în carieră a lui Petre Daea

De-a lungul timpului s-a speculat că cel care l-a lansat pe Petre Daea în Agricultură a fost chiar socrul lui Adrian Năstase. 

Citeste si: Petre Daea, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, faţă în faţă cu Denise Rifai, duminică, de la 22:00, la Kanal D: “Nu fac parte din categoria celor care critică oaia şi dimineaţă îi mănâncă brânza”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ei bine, social democratul a făcu lumină și a spulberat toate zvonurile care au apărut de-a lungul timpului în spațiul public pe acest subiect. 

Denise Rifai i-a adresat una dintre cele mai așteptate întrebări ale serii: ”V-a făcut socrul lui Adrian Năstase șef peste Agricultură?”

„Nu avea cum, săracul. Să-i fie țărâna ușoară! Pentru că a murit în accident.

Un personaj extraordinar, un ministru formidabil. Să știți că există și acum bustul în Ministerul Agriculturii și este pus din respect pentru cel mai mare ministru pe care l-a avut România înainte de 1989 în agricultură. Și aș vrea să vă spun, fugitiv, etapele ascensiunii mele. Am terminat facultatea de la Timișoara, după terminare am luat-o ca ajutor de fermă, șef de fermă, inginer șef...director general în agricultură, ca să ajung șef de secție așa cum spuneți dvs.
am plecat din această funcție înaltă la partid, 1 aprilie 1989, la cererea mea, solicitând să intru într-o stațiune de cercetare, apoi am revenit, evident, așa cum ați prezentat în CV, deci am fost director general și înainte de 1989 și după 1989, de două ori fără să fiu membru de partid la vreun partid după 1989”,
a spus Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Petre Daea. Camelia este cu 18 ani mai tânără decât ministrul Agriculturii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.