"V-ați căsătorit?" Raluca de la "Puterea dragostei 1" și iubitul ei s-au dat de gol! Iată ce a apărut pe rețelele de socializare

Autor: R.V.
Actualizat: 16 iul 2019, 12:44

Raluca Munte și actualul său iubit trăiesc o poveste de dragoste superbă.

Origen Todoran locuiește în Cluj, este chitarist și vionolist în trupa Six Martini Band și cântă împreună cu doi dintre frații săi (David și Adela – soliștii trupei). Tânărul s-a reîmpăcat cu Raluca după ce ea a părăsit emisiunea matrimonială "Puterea dragostei" și acum par să fie mai fericiți ca niciodată. Cei doi au mai avut o relație care a durat 2 ani de zile, înainte ca show-ul matrimonial "Puterea dragostei" să debuteze.

Citeste si: EL este noul iubit al Deei de la "Puterea dragostei 1". Fanii, în delir! "În sfârșit! Bravo, Deea"

Pentru că se înțeleg atât de bine și își țin mereu la curent fanii de pe rețelele de socializare cu tot ceea ce fac, curioșii au început să se întrebe dacă nu cumva cei doi au facut până în prezent pasul cel mare. 

Citeste si: Fierbinte! Un clip video cu Raluca Munte și Raju de la "Puterea dragostei 2" a făcut furori pe internet

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așa că întrebări precum "V-ați căsătorit?" sau urări ca "Felicitări! Casă de piatră!" au început să apară din ce în ce mai des în dreptul postărilor celor doi. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.