„V-ați despărțit?” Cum au reacționat fanii lui Culiță Sterp după lansarea piesei „Fosta mea iubire”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 nov 2023, 11:32

„V-ați despărțit?” Cum au reacționat fanii lui Culiță Sterp după lansarea piesei „Fosta mea iubire”

Sursa: TikTok/Insta Culiță

Culiță Sterp a lansat o nouă piesă intitulată „Fosta mea iubire”. Versurile acesteia au stârnit un val de reacții pe rețelele sociale, întrucât toți s-au gândit la cum se simte actuala sa iubită și logodnică, Daniela Iliescu.

Culiță Sterp și Daniela sunt împreună de câțiva ani și au împreună un băiețel pe nume Milan. Cei doi postează constant pe rețelele sociale activități din viața lor, iar Daniela își ține fanii la curent și pe contul său de YouTube. 

S-au despărțit Culiță Sterp și Daniela?

Cântărețul a lansat o nouă piesă care i-a pus pe gânduri pe fanii acestuia, implicit pe fanii cuplului Culiță-Daniela.

Într-un filmuleț postat pe TikTok, Culiță i-a răspuns Danielei prin câteva versuri ale piesei sale.

„Numai eu știu cum trec nopțile tot în hohote îl aud..”, a fost comentariul logodnicei sale.

„Îți mulțumesc, fosta mea iubire, că mi-ai dat dreptul la fericire, să separ răul de bine și să scap de tine,” au fost versurile pe care i le-a dedicat Culiță Sterp blondinei. 

Citește și: Clipe emoționante pentru Iancu Sterp în ringul de luptă: „A câștigat cel mai important lucru pentru el”. Întreg momentul s-a terminat cu o cerere în căsătorie

În urma acestei postări, fanii au reacționat imediat în comentarii, unii dintre ei crezând că cei doi și-au spus adio: „V-ați despărțit?”

Pe de altă parte, majoritatea urmăritorilor și-au dat seama că cei doi doar glumesc unul cu celălalt și nu există nimic care să devină un obstacol în relația lor.

„E geloasă, dar ea este mai frumoasă,” au mai spus aceștia în comentarii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

@culita_sterp_official Răspunde lui @Daniela Iliescu ♬ sunet original- Culiţa Sterp

Cum a reacționat iubita lui Culiță Sterp după lansarea piesei „Fosta mea iubire”

Daniela Iliescu este logodnica lui Culiță Sterp și au împreună un băiețel pe nume Milan. Cei trei își petrec tot timpul împreună și au o relație extrem de puternică. 

Citește și: Gestul lui Culiță Sterp, după ce Iancu a pierdut meciul cu George Zănoagă: „Eram foarte supărat”. Artistul a răbufnit pe rețelele de socializare

Deși se cunosc încă din liceu, destinul i-a reunit pe cei doi câțiva ani mai târziu. 

Daniela îl susține pe iubitul ei în orice, astfel că, după lansarea piesei „Fosta mea iubire”, aceasta nu s-a putut abține și a reacționat. 

Daniela a mărturisit că se regăsește și ea în noua piesă a iubitului ei și că nu este deloc deranjată, deoarece și ea, ca toți ceilalți, a avut un fost iubit.

„În sfârșit, ai scos și tu o melodie să mi se potrivească și mie și ție.

Amândoi avem niște iubiri, niște foști,”  a fost reacția acesteia. 

Daniela și Culiță au întâmpinat multe obstacole în relația lor, iar blondina a fost reticentă în a forma un cuplu cu acesta, deoarece artistul nu trecuse încă peste fosta sa iubită, în momentul în care s-a cunoscut cu Daniela. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.