V-ati pregatit pentru 1 martie? Iata cum arata martisoarele din atelierul zanelor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Anul acesta se poarta martisoarele din povesti! Am gasit atelierul cu zane, unde martisoarele sunt impletite cu flori, multa gingasie si capsuni.

Va avertizam ca nu vi se va deschide usa, decat daca veti redeveni macar pentru o clipa copii! Am gasit vreo zece mestesugari care stateau printre trandafiri, frezii si lalele. Cu totii si-au pus talentul laolalta, apoi si-au lasat imaginatia sa zburde in cautarea martisorului perfect.

Fir cu fir, frunza cu frunza, toate-si gasesc rostul. Cu sortuletul verde, micuta Ilinca infige cate o floare, mai roteste aranjamentul sa vada ce nu e in regula si-l mai "indulceste" cu un zambet plin de satisfactie: "Daca-i arat asta bunicii mele, cred c-o sa-l ceara direct! Ea iubeste florile!".



In coltul zanelor mai mici, Marina "insufleteste" martisorul cu micii ei prieteni. Dar cine-a zis ca un asemenea martisor nu se poate face si rapid? Iat-o pe Delia cum se descurca la "crosetat" martisoare! Ca furnicile trudesc! Si brusc, din mainile micilor zane rasar gargarite, flori, capsuni- intr-un cuvant: martisoare!
##VIDEO104326##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.