V-ati trezit cu pete pe fata dupa ce ati stat la soare? Iata cum puteti scapa de ele

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:04

Daca v-ati bronzat si acum incepeti sa aveti pete, nu trebuie decat sa va lasati pe mainile specialistilor si sa aveti putintica rabdare.

Pentru inceput, pielea trebuie curatata in profunzime. Nu uitati ca atat produsele folosite, cat si tehnica de utilizare a acestora nu se poate realiza decat intr-un salon de specialitate.

 

Este foarte important ca, odata ce ati inceput un astfel de tratament de reuniformizare a culorii tenului, sa va protejati impotriva razelor ultraviolete.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Intregul

tratament actioneaza de la interior spre exterior, iar pentru inceput stopeaza productia de melanina, cea care ne nuanteaza pielea, pentru ca, mai apoi, pielea sa se repigmenteze in mod natural.

 

Daca visati la un rezultat cat mai eficient n-ar fi rau ca, in perioada tratamentului, sa consumati mai multe fructe si legume bogate in vitamia C.

 

Taguri: