Va deveni tată! Paul de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii: „Îmi porți copilașul în pântece!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 feb 2021, 15:31
Paul, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a dat vestea cea mare. Va deveni tată și și-a dorit ca toată lumea să afle acest lucru. Este mai fericit ca niciodată!

A venit la Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătatea, dar se pare că a cunoscut dragostea adevărată abia după terminarea competiției. Femeia de care este îndrăgostit nebunește îi va dărui un copil, astfel că în doar câteva luni, Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, va deveni tată.

Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, tată pentru prima oară. Cum a dat vestea?

Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, trăiește momente magice alături de iubita lui. Deși sunt împreună de puțin timp, cei doi au hotărât că a venit momentul să mai facă un pas important în relația lor, astfel că peste câteva luni vor deveni părinți pentru prima oară. Iubita fostului concurent de la Puterea Dragostei este însărcinată și pentru că amândoi își doresc din suflet să intre cât mai repede în rolul de părinți, Paul a făcut anunțul cel mare pe contul de instagram.

Alături de o fotografie emoționantă, Paul de la Puterea Dragostei a postat și un mesaj în care a explicat că este mai fericit ca niciodată și prin intermediul căruia i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste iubitei lui.

„Și astăzi am început cea de-a 2-a pagina împreuna. Ești tot ce mi-am dorit vreodată și îți mulțumesc pentru ca îmi dăruiești un copilaș. Îți mulțumesc ca te sacrifici tu ca femeie și îmi porți copilașul in pântece.

O sa devin tata și tu o sa devii o mama cu educația pe care și-ar dori-o orice bărbat, o femeie puternica, diplomata și un suflet cu o inima foarte mare. Te iubesc!”, a scris Paul, fosul concurent de la Puterea Dragostei, pe instagram.

Citeste si: A făcut pasul cel mare! Fostul concurent de la Puterea Dragostei și iubita lui s-au căsătorit: „Te iubesc, soția mea scumpă!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, și-a găsit jumătatea, femeia care să îl completeze perfect și să îi ofere o familie în viitorul apropiat. Vestea că va deveni tată i-a bucurat enorm pe urmăritorii lui Paul, astfel că postarea acestuia a strâns peste 3,000 de aprecieri și o mulțime de comentarii. Printre persoanele care au ținut să îl felicite pe Paul se numără și Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

„Felicitări!”, i-a scris Cristina Mihaela lui Paul. 

Citeste si: Cum arată noua iubită a lui Paul de la Puterea Dragostei? Și-a găsit sufletul pereche după ce a ieșit din emisiune

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.