Gustos, fara grasimi multe si usor de preparat! Ce altceva v-ati putea dori de la masa de pranz?! Si...va mai spunem ceva! Are si carne din belsug, iar doamnele si domnisoarele care tin la silueta pot sa-l savureze linistite!
Notati ingredientele: carnita de pui, ceapa, faina,smantana, un ou pentru galuste si daca este prea dulce, zeama de lamiae, patrunjel pentru savoare. Trebuie sa fiti, îmsă, foarte atente, doamnelor, ce fel carne folositi! De preferat, sa nu fie nu foarte seaca si fibroasa.
Se pune ceapa la calit, se adauga un litru si jumatate de apa si se lasa pana cand da in clocot. Se adauga si carnea si, pana fierbe, trebuie sa pregatiti sosul alb. Se face din zeama inc are ati fiert puiul si faina-cam 2 linguri bune le 1 litru si jumatate si o parte din.
Apoi, carnea de pui fiarta se scoate, iar, in supa adaugati smantana si faina, cat sa se obtina sosul.
Ne dam seama ca galustele sunt fierte imediat ce ele ies la suprafata sosului. Adaugati sare, piper, ardei iute si un pic de zeama de lamaie, dupa gust, iar paprikasul este gata. Nu uitati cateva frunze de patrunjele pentru ornat.
Pofta buna!
##VIDEO100291##
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei