Va fi cea mai scumpa parada din ultimii ani! Iata ce pregatesc autoritatile de ziua nationala

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:55

Ziua de 1 Decembrie a ajuns sinonima cu parada militara de la Arcul de Triumf.

Iar anul acesta vom avea parte de cea mai mare desfasurare de forte din ultimii 23 de ani. Un spectacol care o sa ne arda la buzunar! Cea mai mare parada militara scoate din buget peste un milion de euro. In traducere: 4.8 milioane de lei. Prin comparatie, anul trecut am cheltuit de 5 ori mai putin.

Astazi a avut loc o repetitie pe un teren al armatei din cartierul Ghencea.

Viata de militar nu e usoara. Nici macar la defilare. Bocancii soldatilor s-au afundat in noroi. Nici pentru cai n-a fost usor. Dupa exercitiul de astazi, echipamentele si tehnica de lupta trebuie sa treaca obligatoriu pe la spalatorie.

Chiar si asa, oficialii armatei spun ca repetitia a fost una utila. 2.000 de militari vor trece duminica pe sub Arcul de Triumf. Parada Aeriana va fi si ea spectaculoasa.
30 de aeronave vor survola cerul Bucurestiului. Anul acesta, peste 100 de militari francezi, polonezi, turci si americani vor sarbatori Ziua de 1 Decembrie!

Cei mai multi bani sunt cheltuiti pentru a aduce tehnica militara in piata Arcului de Triumf, dar si pentru parada aeriana. O ora de zbor pentru aeronavele Fortelor Aeriene ajunge pana la 10 mii de euro. Maine va avea loc ultima repetitie. Intre orele 8 si 11, traficul va fi restrictionat pe strazile din jurul Arcului de Triumf!
##VIDEO93681##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”