Va fi Jador tătic? „Abia aștept să fim 3” Cum a fost surprins artistul alături de Oana Ciocan

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 iun 2024, 11:12

Va fi Jador tătic? „Abia aștept să fim 3” Cum a fost surprins artistul alături de Oana Ciocan

Sursa: Instagram Jador

Jador a reușit din nou să capteze atenția fanilor săi, după ce și-a exprimat dorința arzătoare de a deveni tătic.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Jador este îndrăgostit nebunește de Oana Ciocan. După despărțirea de fosta iubită, Jador și-a găsit alinarea și liniștea în brațele Oanei, femeia care i-a furat inima și l-a făcut să simtă că este persoana alături de care vrea să-și petreacă restul vieții.

Jador e pregătit să devină tătic

Cei doi îndrăgostiți au dat frâu liber pasiunii în piscină, lăsând deoparte orice inhibiții și afișându-se în ipostaze deosebit de tandre.

Fanii au fost impresionați de chimia dintre Jador și Oana, iar imaginile au făcut rapid înconjurul rețelelor sociale.

Recent, Jador și-a mărturisit din nou dragostea pe conturile sale de socializare, dar a strecurat și un detaliu care a pus pe toată lumea pe gânduri. Cântărețul a menționat că abia așteaptă să devină tată, alimentând astfel speculațiile că Oana Ciocan ar putea fi însărcinată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea te iubesc cel mai mult din lumea asta! Nu îmi pare rău ca am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi au adus împlinire niciodată! În schimb

tu mi ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea! SOȚIA MEA SUPERBĂ ABIA AȘTEPT SĂ FIM 3!, a scris Jador pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Jador mami!👑❤️ (@jador_adevarat)

Jador și Oana Ciocan au ales deja numele bebelușului

În urmă cu câteva zile, Jador a publicat o fotografie cu Oana și a cerut sugestii de nume, ceea ce a intensificat și mai mult zvonurile despre o posibilă sarcină. Cu toate acestea, Jador nu a oferit nicio declarație clară în acest sens.

„Nu cred că este însărcinată. Dacă e băiat o să-l cheme Avram. Dacă va fi fată...Agar. Poate să fie și fată”, a spus Jador, în cadrul podcast-ului moderat de Jorge.

Citește și: Cum arată iubita lui Leo de la Roșiori! Artistul se mândrește cu mama copiilor săi

Pe lângă aceste vești, Jador și Oana Ciocan urmează să devină soț și soție. Cei doi se pregătesc de nuntă și sunt mai fericiți ca niciodată, trăind fiecare moment cu intensitate și bucurie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.