Va fi o iarna extrem de grea! Detalii noi de la meteorologi: viscol si temperaturi extreme in urmatoarele 3 luni! Cum va fi vremea

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 nov 2018, 11:14

Meteorologii au noi detalii despre iarna 2018 - 2019, iar vestile nu sunt deloc bune!

Potrivit ultimelor informatii, Romania se va afla cel putin in urmatoarea luna si jumatate in zona de confluenta a furtunilor dinspre Oceanul Atlantic si Mediterana.

Va fi astfel o zona de aer extrem de rece, asociata cu o presiune extrem de ridicata. Acest lucru inseamna ca, inca din aceasta luna, vom avea temperaturi scazute, ger si viscol.

Mai exact, in perioada imediat urmatoare temperaturile urmeaza sa scada pana la -10 grade Celsius iar gerul se va amplifica in decembrie si mai ales ianuarie, cand s-ar putea inregistra recorduri de temperaturi scazute.

In decembrie vor fi perioade lungi cu temperaturi sub -10 grade Celsius, iar in ianuare va fi cel mai frig. Prognoza confirma statisticile din ultimii ani: vor fi doua viscole majore in ianuarie, si alte doua in februarie.

Meteorologii avertizeaza ca iarna se va prelungi si in luna martie, fenomenele extreme urmand a se produce si in aceasta luna.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.