Va intrebati ce nebunii a mai facut Lady Gaga? Va aratam imagini socante cu artista care a ajuns... pe jos!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Nu este regie, nu este vreo scena de film, ci sunt imagini surprinse de jurnalistii mondeni care o vaneaza non-stop pe Lady Gaga.

Ce parea a fi o noapte linistita pentru artista nonconformista s-a transformat intr-o noapte de cosmar. Priviti-o pe Lady Gaga cum iese dintr-un restaurant de lux de la Hollywood. Cu ochelarii de soare la ochi, chiar daca afara era deja intuneric, imbracata cu o rochie de culoare inchisa, rujata strident, cu parul prins intr-un coc, artista zambeste si paseste agale printre multimea de jurnalisti. Cea care o insotea era proprietara restaurantului.

In timp ce se pregatea sa puna piciorul in masina decapotabila care-o astepta, Lady Gaga ajunge pe jos. Imediat i-a sarit soferul in ajutor, dar si amica sa, Lisa. Lady Gaga socheaza inca o data prin zambetul larg afisat, imediat dupa cazatura. De parca nimic nu s-ar fi intamplat! Apoi, isi ia ramas bun de la prietena sa si pleaca.

Oare cine i-a purtat artistei ghinion? Rochia lunga, pantofii sau alcoolul? Un lucru este cert, nu este  prima data cand Lady Gaga cade.

S-a mai intamplat chiar in timpul unui concert.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO142536##