Va mai amintiti bataia din tramvaiul bucurestean din cauza unor manele ascultate la maximum? Scenele s-au repetat, culmea, in acelasi tramvai

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:07

Este incredibil cu cata lipsa de respect ii trateaza indivizii din urmatoarele imagini pe ceilalti calatori.

Aceste imagini starnesc  valuri de furie, pe internet. Cel care le-a postat sustine ca a filmat totul cu o luna inainte de incidentul pe care vi l-am prezentat in editiile anterioare ale Stirilor Kanal D, culmea in acelasi tramvai de pe linia 41 din Capitala. De data aceasta petrecaretii sunt mai multi, nu doar 2.

Tot manele asculta, tot la maximum, dar acordurile rasuna in direct, dintr-un acordeon, fara sa le pese nicio secunda de cei din jur.

Sparg seminte, arunca mizeria pe jos, canta si danseaza de parca ar fi la o petrecere… Tot ce fac este o sfidare fara limite la adresa celorlalti calatori.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu la fel s-a intamplat intr-o situatie similara dar care a

generat reactia calatorilor! Ne intrebam doar pana cand astfel de indivizi vor mai face legea in mijloacele de transport in comun si pana cand oamenii vor mai fi nevoiti sa indure. Daca ei au propria lege, pe noi cine ne mai apara?