Va mai amintiti de actrita İlay Erkök, cea care a jucat rolul Yaren Sadoglu in serialul "HERCAI"? Ce i s-a intamplat celebrei actrite la scurt timp dupa incheierea filmarilor!

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 sep 2021, 18:17

İlay Erkök este una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului din Turcia. Iata cum i-a mers pe plan profesional dupa rolul jucat in serialul Hercai!

La doar 28 de ani, İlay Erkök are o experienta in actorie de opt ani, insa cu toate acestea tanara actrita a reusit sa cucereasca publicul din Turcia si din strainatate datorita talentului ei desavarsit si a frumusetii sale rapitoare. Telespectatorii din Romania au cunoscut-o pe İlay Erkök anul acesta in distributia serialul fenomen HERCAI, in care a jucat rolul Yaren Sadoglu, o tanara malefica si ambitioasa.

İlay Erkök, viata dupa rolul Yaren Sadoglu jucat in serialul "HERCAI"!

Ilay Erkök s-a nascut in 1993, in Istanbul intr-o familie de actori celebri. Astfel, atat Ilay cat si fratele ei au avut ocazia de a lua contact cu fascinanta lume a serialelor turcesti inca de cand erau doar niste copii si nu stiau ce drum vor urma in viata.
Parintii lor au fost cei care au indrumat-o atat pe Ilay cat si pe fratele ei, Koray, peste ani sa urmeze o cariera in actorie, ducand astfel meseria lor mai departe.

Asa cum au prezis parintii sai, Ilay a absolvit cu brio Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii de Stat din Istanbul, devenind actrita cu drepturi depline. Si la scurt timp dupa terminarea studiilor, in anul 2013, Ilay a inceput sa joace in seriale de televiziune, care i-au adus celebritatea treptat si au propulsat-o printre cele mai apreciate tinere sperante ale actoriei in Turcia.

Citeste si: Yaren din serialul "Hercai", alaturi de cel mai important barbat din viata sa! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Ilay Erkok! CINE este misteriosul barbat?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ilay Erkok a debutat pe micile ecrane, cu un rol secundar in serialul de succes "Güneşi Beklerken".

Au urmat alte roluri importante, care i-au adus celebritate si chiar au ridicat-o pe culmile succesului, asa cum visase din copilarie. In anul 2019 a fost cooptata in serialul HERCAI, in care a jucat rolul Yaren, al unei tinere malefice, egoiste si extrem de ambitioase. Rol ce i-a adus indragitei actrite un plus de notorietate si multe premii. Ilay Erkok a primit "Premiul pentru Cea mai bună tânără actriță"- din Spania de la Premios Telenovelas España 2020.

Dupa succesul cu rolul din Hercai, Ilay Erkok a primit din ce in ce mai multe oferte importante pentru cariera sa. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Ilay Erkok ar fi acceptat deja un nou proiect important, care va fi filmat in Cipru.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.