Va mai amintiți de carismaticul Fikret Boran din serialul Mireasa din Istanbul? Salih Bademci, în lacrimi! Iată ce i s-a întâmplat recent celebrului actor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mar 2023, 17:47
Foto(8)

Salih Bademci este unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.

Salih Bademci are 37 de ani și doar șapte ani de experiență în actorie, însă cu toate acestea a reușit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui și cu o carisma aparte.

Născut în 1984, în Izmir, într-o familie de actori talentați, Salih și-a dorit încă din adolescență să ajungă un mare actor, iar destinul i-a croit un drum lin către o carieră de succes.

Astfel tânărul Salih Bademci a reușit să ducă mai departe tradiția familiei sale. Iar părinții săi, actori renumiți sunt extrem de mândri de fiul lor talentat.

Salih Bademci, în lacrimi! Ce i s-a întâmplat recent celebrului actor!

Salih Bademci a studiat în cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, secția Teatru și Film, și în anul 1994 și-a făcut debutul în cinematografie, cu rolul din filmul "Mıymıntılar Krali", iar în 2007, a interpretat primul sau rol într-un serial de televiziune, "Elveda Rumeli", cu personajul Muzaffer.

Au urmat apoi alte câteva roluri în seriale de excepție, care i-au adus un succes răsunător și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai tinerei generații în Turcia. În anul 2017 a fost cooptat să joace în serialul Mireasa din Istanbul, rolul lui Fikret Boran, care de asemenea i-a adus mari satisfacții pe plan profesional la acea vreme.

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" va deveni tatic! Iata cat de fericit este celebrul actor care isi intregeste familia!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Publicul din România l-a descoperit pe talentatul actor încă din anul 2012, când a jucat în serialul Trădarea, difuzat la Kanal D, în rolul Hakan, iar apoi în serialul Mireasă din Istanbul, în anul 2019, care i-a adus notorietate și pe plan internațional.

De curând celebrul actor a fost premiat în cadrul unei Gale renumite din Istanbul. Acesta a câștigat premiul „Actorul anului 2021” în cadrul Galei „GQ Men 2021”, iar în momentul premierii pe scenă, Salih Bademci nu a mai reușit să își stăpânească lacrimile de fericire și de mândrie că a

reușit să devină un actor apreciat și renumit așa cum și-a dorit încă de la debut.

Citeste si: Carismaticul Salih Bademci (Fikret), a jucat alaturi de sotia sa in serialul "Mireasa din Istanbul"! Iata ce cuplu frumos formeaza si in viata reala!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.